23948sdkhjf

Sloth Møller projekterer atletikstadion i Lyngby

Lyngby-Tårbæk kommune har besluttet at flytte løbebanen fra Lyngby stadion og anlægge et nyt atletikstadion. Det rådgivende ingeniørfirma Sloth Møller står for projekteringen af det nye anlæg.
Det er i år 40 år siden, at løbebanen som omkranser fodboldbanen på Lyngby Stadion fik udskiftet cindersbelægningen med en Tartan kunststofbelægning. Det var blot anden gang den avancerede belægning blev taget i brug i Danmark, og det gav banen ry, som en af de bedste i Europa.

I jubilæumsåret har Lyngby-Tårbæk kommune besluttet at flytte løbebanen udenfor stadion og anlægge et nyt atletikstadion.

Det er det rådgivende ingeniørfirma Sloth Møller, med afdelinger i København, Sønderborg, Aarhus og Odense, der står for projekteringen af det nye anlæg.

Stadionombygning flytter atletikanlæg
Det nye anlæg placeres på træningsbanerne nord for svømmehallen og langs med kolonihaverne små 300 meter fra det eksisterende stadion. Det var også Sloth Møller, der i 2005 stod for renoveringen af løbebanerne. Firmaet har siden stået for anlæg og renovering af atletikanlæg i bl.a. Vejen, Ringkøbing og Gråsten og anlagt talrige kunststofbaserede fodboldbaner.

Etableringen af det nye anlæg er en direkte konsekvens af, at Lyngby Stadion skal ombygges, så det opfylder kravene til et superligastadion. Det betyder bl.a. en opvarmet bane, bedre tilskuerfaciliteter og installationer til TV-transmissioner. Det arbejde gennemføres i øvrigt af entreprenørfirmaet Hoffmann i Næstved, arkitektfirmaet Friis & Moltke i Aarhus og med Sloth Møller som ingeniører.

Når projekteringen af det nye atletikanlæg er færdig i løbet af nogle uger, sendes det i licitation. Stadion med tilhørende ståtribune skal være klar til at tage i brug i løbet af efteråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094