23948sdkhjf

Kundeprotester stopper Lindab-lukning

Ventilationsleverandøren Lindab Ventilation har netop udvidet i Skovlunde. Samtidig er produktionen af rektangulære systemer flyttet fra Farum til Skovlunde.
Med flere kvadratmeter og nyrenoverede lokaler i Skovlunde har Lindab Ventilation styrket tilstedeværelsen i hovedstadsområdet. De ekstra kvadratmeter har givet plads til et større butiksområde. Samtidig er produktionen af rektangulære kanalsystemer flyttet fra Farum til Skovlunde.

- Der opstår nogle helt klare synergifordele ved, at vi nu har produktion, lager og butik samlet under ét tag. Det gør det enklere for vores kunder, der kan klare alle indkøb samme sted. Derudover giver flytningen af produktion og lager fra Farum til Skovlunde en langt mere central placering i forhold til vores kunder, der arbejder på byggepladser i hovedstadsområdet. Derfor har vi også en klar forventning om, at bedre tilgængelighed kan øge vores omsætning og markedsandel, forklarer salgsdirektør i Lindab Ventilation, Puk Spencer.

Kundeklager redder afdeling
Udvidelsen kommer kun få måneder efter, at Lindab Ventilation mere eller mindre havde truffet beslutning om at lukke afdelingen i Skovlunde. Meldingen fik imidlertid flere kunder på barrikaderne, og de startede en underskriftsindsamling for at bevare afdelingen. Den markante opbakning til Skovlunde-afdelingen fik Lindab Ventilation til at tage en dialog med kunderne.

- Hvis vi ville gøre alvor af vores værdier og imødekomme vores kunders behov, så kunne vi ikke bare lade protesterne passere. Derfor tog vi rundt og besøgte flere kunder for at lytte til deres gode argumenter. Det fik os til at genoverveje vores beslutning og se på, hvilke alternativer vi havde for at optimere og tilgodese både kundernes og vores egen forretning, fortæller Puk Spencer.

De udvidede og nyrenoverede lokaler i Skovlunde blev officielt taget i brug den 20. marts, hvor afdelingen som den første afdeling i landet ændrede navn til Lindab Pro Shop. Det nye navn vil i nærmeste fremtid også blive introduceret i Lindab Ventilations øvrige butiks- og serviceafdelinger i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11