23948sdkhjf

Carl Ras A/S

Carl Ras er er en dansk familieejet engrosvirksomhed og en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. 

Vores brede produktprogram omfatter bl.a.

Se vores udvalg af Blå Pris - produkter til fast lav pris.  

Carl Ras tilbyder desuden følgende services: 

 

Håndværkernes foretrukne leverandør og rådgiver 

Vi har siden 1932 ekspanderet kraftigt - og vi har i dag 20 engroscentre og rummer mere end 370 engagerede medarbejdere. 

Vi vil være håndværkernes foretrukne leverandør og rådgiver. Med forståelse for opgaverne og med de rigtige produkter og unik service er vi med til at udvikle vores kunders virksomhed og branchen.

Vi er tæt på vores kunder, fordi vi sælger ikke bare produkter. Vi sælger løsninger. Vi er specialisten på markedet, og vores kunder serviceres under mottoet: Hos Carl Ras går du ikke forgæves!

 

Godt fra start

Godt håndværk starter hos Carl Ras. Hos os finder du branchens stærkeste udvalg af kvalitetsværktøj - og altid mere end 9998 beslag på lager.

Du kan kende os på vædderen. Den er vores logo og forbillede. Og du kan være sikker på, at vi med samme gå-på-mod gør dine opgaver til vores.

Vores motto har altid været, at du hos Carl Ras aldrig går forgæves. Vi er specialisten på markedet, og vi arbejder hver dag for, at du altid kommer godt fra start. Og det er jo populært sagt det halve arbejde!

 

Arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj 

Vores passion for at være branchens bedste arbejdsplads mærker du, så snart du træder ind ad døren hos os.

Vi har i mere end 10 år deltaget i Great Place To Works konkurrence om 'Danmarks Bedste Arbejdspladser' - senest med en placering som nr. 2 i kategorien for mellemstore virksomheder. 

I samme omgang blev vi kåret til 'Danmarks bedsste arbejdsplads til inklusion 2022'. 

Vores stærke værdisæt er forankret i vores kultur, hvor ligeværdighed, ordentlighed, høj faglighed og fremdrift er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen.

Gennem nærværende og dygtig ledelse garanterer vi dig, at du får frihed til og ansvar for at gøre det, der skal til for at skabe det bedste samarbejde med vores kunder og levere de bedste løsninger.

Hos os kan du bruge din dybe faglighed og energi på at føre os ind i en fremtid, hvor vores kunder konstant stiller markant større krav til os som deres leverandør og rådgiver. Du kan derfor forvente en udfordrende og varieret hverdag i en teambaseret struktur, hvor fællesskabet er stærkt og familiært.

Se alleNyheder

Se alleNyeste produkter

Fakta om Carl Ras A/S

Adresse
Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev

Region
Danmark
Hovedstaden
Herlev Kommune

Telefon: +45 44845511

CVR nummer: DK70587114

P nummer: 1003175074

Certifikater: Cradle to Cradle®, Svanemærket

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Emilie Greve Falbe-Hansen
Stilling: Kommunikationsansvarlig

HR Afdeling

Julie Sparre Jensen
Stilling: Marketingkoordinator

Send til en kollega

0.234