23948sdkhjf

Entreprenørfirmaet Jens Møller, Gudhjem A/S

Jens Møller Gudhjem A/S er et entreprenørfirma baseret i Gudhjem på Bornholm.

Vores geografiske operationsområde er normalt afgrænset til Bornholm, men til gengæld kan vi løse næsten enhver bygge- og anlægsopgave, som måtte forekomme her. Det kan være hoved- og totalentrepriser for virksomheder, men det kan også være del- eller underentrepriser for andre byggefirmaer.

Vi opfører ejendomme, produktionsfaciliteter og lagerhaller

Vi kan opføre hele produktionsfaciliteter, lagerhaller og stalde, men også kontorer. Desuden tilbyder vi drift og vedligeholdelse samt serviceaftaler i mange forskellige udformninger. Endvidere kan vi udføre nedrivning af hele ejendomme, indvendig nedrivning og alle andre former for rydning.

Vi laver slebne betongulve og avancerede betonkonstruktioner

Vi tilbyder også jordarbejde, murerarbejde og betonarbejde, herunder avancerede betonkonstruktioner og slebne betongulve. Desuden lægger vi fliser og asfalt udvendigt, ligesom vi kan lægge og opsætte fliser og klinker indvendigt. Vi udfører med andre ord alle former for murerarbejde.

Vi tilbyder desuden kloakering, boring og andet kloakarbejde. Vi kan blandt andet tilbyde styret boring, således du undgår opgravning af indkørsler eller parkeringspladser. Vi kan også lave lokal afledning af regnvand (også kaldet LAR).

Vi arbejder for bl.a. erhverv, industri og landbrug

Vi kan med andre ord hjælpe virksomheder, herunder industri og landbrug, med både små og store projekter, ligesom vi naturligvis altid kommer med gode råd og professionel vejledning omkring valg af materialer, farver og design.

Desuden hjælper vi med at lave eventuelle byggeansøgninger og andet papirarbejde.

Fakta om Entreprenørfirmaet Jens Møller, Gudhjem A/S

Adresse
Entreprenørfirmaet Jens Møller, Gudhjem A/S
Stationsvej 7
3760 Gudhjem
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Bornholm Kommune

Telefon: +45 56485117

CVR nummer: DK15000945

P nummer: 1000842897

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Morten Iversen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 20454388

Send til en kollega

0.14