23948sdkhjf
Del siden

Betonelement

Betonelement er Danmarks førende leverandør af betonelementer, projekteringsydelser og montage af betonelementer. Betonelementerne spænder bredt fra alle typer af forspændte betonkonstruktioner, over betonfacader, betonvægge, betondæk, betontag, betonfundamenter, søjler og bjælker til komplette løsninger i beton inden for både industribyggeri, domicilbyggeri og boligbyggeri - herunder også p-huse, sportsarenaer og broelementer i beton.

Vi er specialister i viden inden for betonelementer.

Der findes ingen byggematerialer med samme styrke, samme bæreevne, samme fleksibilitet og med samme frihedsgrad til at vælge form og færdig finish. Beton er unikt.

I Betonelement har vi ikke bare gjort beton til vores speciale – det er vores passion. På alle vores fabrikker har vi dedikerede specialister på hvert sit felt, som hver dag er travlt beskæftigede med at optimere og rationalisere dit byggeri – producere, projektere, rådgive og servicere.

Det er det, vi kan – og det er det, vi bliver valgt på.

Vi bruger også store ressourcer på at udvikle i beton, at forenkle og forfine produktionsprocesserne i beton – og ikke mindst at tænke nyt og anderledes i beton – alt sammen til fordel for dit byggeri.

Betonelement
Lærkevej 7
6705 Esbjerg Ø
Danmark
CVR nummer: DK21474878
1000

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.455