23948sdkhjf
Del siden

Softcontrol A/S

SoftControl A/S har 3 forretningsområder:

  • CleverHouse
  • SunSystem
  • InfoScreen.

CleverHouse er et fuldt skalerbart "SmartHome" og CTS system  som passer til alle bygninger.

SoftControl - udvikler, leverer og installerer energiløsninger til enhver form for bygning - Også både private boliger og sommerhuse

Ved at investere i et CleverHouse system, åbnes muligheden for at foretage intelligent styring og regulering. Systemets funktioner opbygges efter behov til at matche netop din bygning. Energistyringssystemet er i stand til at styre/regulere og overvåge forskellige funktioner som varme, ventilation og lys, bl.a. på baggrund af vejr og tid.
Systemet er 100% dansk udviklet og alle komponenter samles i Danmark under ordnede og kontrollerede forhold. Komponenter kvalitetsikres og testes inden de forlader produktionen, hvilket sikrer komponenter af højeste kvalitet.
Da udvikling af både system og komponenter finder sted i Danmark, er der ikke langt fra tegnebræt til værksted. Samtidig betyder dynamikken i virksomheden at der også er mulighed for udvikling af specialløsninger specifik konstrueret til netop dit behov.

SunSystem er system leverandør af vedvarende energiløsninger som solceller, hybridsystemer samt monitorering af solceller.

Softcontrol A/S
Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
CVR nummer: DK34087245

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328