23948sdkhjf
Del siden

Niko-Servodan A/S

Niko har specialiseret sig inden for intelligent lysstyring. I mere end 50 år har vi været kendt som leverandør af markedets stærkeste og mest holdbare produkter til intelligent lysstyring.
Vores løsninger har maksimal komfort for brugerne og minimalt energiforbrug som fællesnævnere. Nikos produkter er samtidigt kendetegnet ved høj kvalitet, lang holdbarhed og meget enkel installation, idriftsætning og anvendelse.

Vi kalder det for lysstyring der holder!

Vores produkter anvendes inden for såvel private virksomheder, offentlige organisationer samt i private hjem, hvor de skaber god komfort, tryghed og energibesparelse.
Du kan se vores produkter her.

Som partner i et hav af lysstyringsprojekter kan vi tilbyde en massiv projekterfaring, som dagligt benyttes af rådgivere, grossister og installatører til projektering af lysstyring.

Vi er 100 % ejet af belgiske Niko Group, som tilbyder moderne elinstallationer. Niko Group er familieejet og beskæftiger mere end 600 medarbejdere i Europa heraf 64 i Danmark og 7 i Sverige. Den årlige omsætning er på ca. 160 millioner euro.

Niko-Servodan A/S
Stenager 5
6400 Sønderborg
Danmark
CVR nummer: DK35520112
P nummer: 1001734854
75
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.283