23948sdkhjf
Del siden

jpbc A/S

Velkommen til jpbc A/S, din 100% dedikerede samarbejdspartner inden for rør- og pladebearbejdning. Hos jpbc sætter vi standarden for præcision, fleksibilitet og professionel rådgivning.

Vores Ekspertise: Med årtiers erfaring og en topmoderne maskinpark på 14.000 m2 kan jpbc håndtere en bred vifte af opgaver inden for plade- og rørbearbejdning. Vi arbejder med forskellige materialer, herunder almindeligt stål, højstyrkestål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing.

Mission: jpbc er dedikeret til at skabe værdi for vores kunder som den foretrukne samarbejdspartner inden for innovativ rør- og pladebearbejdning.

Vision: Vi stræber efter at være i front, altid. Med en vækstambition på 10% årligt er vi forpligtet til konstant fornyelse og at levere de bedste løsninger.

Vores Tilgang: Vores moderne udstyr og erfaring giver os mulighed for at forudsige og løse problemer, før de opstår, og sikre de bedste resultater for vores kunder.

Bæredygtighed: Vi arbejder i overensstemmelse med verdensmålene og stræber efter at være den mest bæredygtige virksomhed i vores branche. Vores certificeringer omfatter ISO 9001, ISO 14001 og EN 1090.

Vores Organisation: Hos jpbc bygger vores kultur og værdier på ærlighed og tillid. Vi er kendt for vores ordentlighed og pålidelighed.

Vores organisation er flad, og vores direktør er tæt involveret i hele produktionen. Vi tror på en omvendt organisationsstruktur, hvor medarbejderne er i centrum, da de er nøglen til vores succes.

jpbc DNA: At arbejde hos jpbc er en unik oplevelse. Vores flade struktur betyder, at der er kort afstand fra medarbejdere til ledelse, og alle medarbejdere er af stor betydning for vores virksomhed.

Vores værdibaserede ledelsesstil fokuserer på trivsel og glæde på arbejdspladsen. Vi ansætter medarbejdere baseret på personlighed og evnen til at opretholde vores høje kvalitetsstandarder.

Vi er jpbc, og vi er klar til at levere præcision, kvalitet og dedikation i hvert projekt. 

jpbc A/S
Frederiksgade 33
8840 Rødkærsbro
Danmark
CVR nummer: DK13484279
P nummer: 1000572644
+100
ISO 14001:2015 , ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.301