23948sdkhjf
Del siden

Inventilate ApS

InVentilate udvikler og leverer energibesparende, decentrale mikroventilationssystemer til den danske og europæiske byggebranche.  

InVentilate har udviklet ventilationssystemet MicroVent, som er diskret rørløs ventilation, er baseret på mikroventilationsenheder, der arbejder sammen om at skifte luften i et lokale. MicroVent bruger 85 % mindre energi end traditionel rørført ventilation. Desuden gør det rørløse design installationen meget enkel. 

Med MicroVent-enheder i flere forskellige størrelser, kan ventilationssystemet dimensioneres til store og små kontorer, skoler, daginstitutioner og boliger. Desuden gør den rørløse indbygning MicroVent velegnet ved renovering af fredede og bevaringsværdige bygninger.

Performance+  er et ventilationssystem, som er udviklet af InVentilate. Det eneste balancerede, decentrale ventilationssystem på markedet, der kan levere trækfri ventilation med tilstrækkeligt luftskifte til klasseværelser, konferencelokaler, åbne kontorlandskaber og andre lokaler med mange brugere.

Dermed er InVentilate Performance+ et innovativt indeklimasystem, som tager hånd om et sundt indeklima og medvirker til at sikre frisk luft, behagelig temperatur og et lavt lydniveau.
Med en indbygningshøjde på kun 35 cm kan InVentilate Performance+ både indbygges i loftet eller monteres under loftet.

I forhold til luftskiftet har Performance+ den højeste kapacitet på markedet for decentral ventilation og lever op til indeklimakravene i BR18 og BR20.

InVentilate Performance+ er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Inven tilate er  forhandler af Endura Twist fra belgiske Renson.

Endura Twist er innovativ decentral vinduesventilation med effektiv varmegenvinding. Ventilationen monteres yderst diskret på vinduesprofilen og er velegnet ved både nybyggeri og renovering.

På flere måder fungerer Endura Twist efter samme princip som InVentilates eget mikroventilationssystem, MicroVent, og de to ventilationsløsninger supplerer dermed hinanden rigtig godt og har samme klimavenlige og strømbesparende profil.

I Endura Twist skiftes luften gennem to ventilationsenheder, der skiftevis sørger for udblæsning af brugt luft og indblæsning af frisk luft.

I stedet for en klassisk kryds- eller modstrømsveksler indeholder Endura Twist en regenerator, som benytter varmen fra udblæsningsluften til at opvarme indblæsningsluften.

Det giver en varmegenvinding på 81 procent og er med til at sikre, at ventilationen er behagelig og aldrig føles som træk.

Modsat en traditionel krydsveksler eller modstrømsveksler har regeneratoren ikke problemer med isdannelse i veksleren, og af samme årsag er der ikke behov for forvarmning. Derfor er regeneratoren en meget enkel og energibesparende løsning – også ved temperaturer under 0 grader.

 

Resultatet er klimavenlig ventilation, der er langt billigere i anlæg og drift end centrale løsninger. 

 

Fordelene ved decentral ventilation er blandt andet:

  • Føres fra rum til rum uden rør
  • Lavt energiforbrug
  • Intelligent styring
  • Behagelig luft

Læs mere om decentral ventilation på vores hjemmeside.

Derudovre er InVentilate forhandler af den innovative vinduesventilation Renson Endura Twist . 

Virksomheden er etableret i 2009.

Inventilate ApS
Orionvej 2
7430 Ikast
Danmark
CVR nummer: DK32446809
P nummer: 1015498141
8
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.172