23948sdkhjf
Del siden

Lph Byg a/s

Lph Byg a/s blev stiftet som Brdr. Thybo og Co. i 2007, men har siden gennemført et generationsskifte og i den forbindelse taget navn efter virksomhedens tre erfarne partnere; Leth, Petersen og Hummelur.

Lph Byg A/S er mere end en hoved-og totalentreprenør. Vi står skulder ved skulder med rådgiver og bygherre under hele byggeprocessen. Vi er bygherrens og ikke mindst rådgiverens kompetente sparringspartner i idéfasen. Den solide samarbejdspartner under projektering , den faste informationskilde under udførelsen og efter aflevering af byggeriet, er vi der stadig til at sparre, afhjælpe og rådgive.

Østjylland i fokus
Vores strategiske fokus er boliger, institutioner og erhvervsbyggeri i Østjylland. Vi er kendte for vores østjyske tilgang til byggeprojekterne, som funderes på vores værdier ærlighed, ordholdenhed og professionalisme. Som entreprenør sikrer vi dig værdifuld sparring og information igennem hele byggeprocessen      – fordi vi mener, det bedste resultat altid opnås gennem sparring og tæt samarbejde.

Fra vores base i Hørning udenfor Århus udfører vi hovedentrepriser og totalentrepriser i hele Østjylland, herunder i og udenfor Aarhus, Horsens og andre østjyske byer. Vi har mange stærke referencer indenfor boliger, institutioner og erhvervsbyggeri i regionen. Byggerier, der alle har høje standarder og tilfredse bygherrer.

Lph Byg a/s
Nydamsvej 45
8362 Hørning
Danmark
CVR nummer: DK30173236
P nummer: 1012872417
AA
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328