23948sdkhjf
Del siden

Brøndsholm A/S

Brøndsholm kan tilbyde et spændende sortiment af dekorationsartikler og salgsfremmere til detailhandel, varehuse, virksomheder og institutioner. Med webshoppen har Brøndsholm de seneste år også fået mange private kunder både i Danmark og Sverige.

Vores sortiment bevæger sig inden for dekorationselementer, kunstige blomster og planter, fødevareattrapper, julelys, julepynt og meget mere. Du kan se de fleste af  lagervarerne i vores showroom i Herlev. Vi kan også tilbyde at man kan afhente sine varer i vores vareudlevering.

Brøndsholm A/S har siden 2007 fokuseret 100% på at servicere sine kunder via Brøndsholm's e-shop og telefonbetjening. En afdeling af Brøndsholm - Setup, står for projekter som butiksudsmykning, vinduesdekorationer og kampagnedekorationer hvor et fast team af faguddannet dekoratører dekorerer butikker til kampagner.

Brøndsholm kan også levere dekorationsbelysning til ophængning på facader, lysmaster, wirer på hovedgader, butikscentre og bytorve. I tilbudsfasen indgår et grafisk oplæg ud fra kundens eller vores fælles ideer. Vi arbejder både med indendørs og udedørs løsninger.

Sammen med vores dygtige producenter og leverandører er vi klar at løse opgaverne.

Du finder os på her.

Brøndsholm A/S
Marielundvej 18
2730 Herlev
Danmark
CVR nummer: DK11170188
P nummer: 1009329354
6
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.25