23948sdkhjf
Del siden

C2Elements ApS

C2Elements samarbejder med arkitekter i Skandinavien om at få de bedste og mest kreative løsninger frem i facader med skærmtegl. C2Elements formidler salget til entreprenører i Danmark, Norge og Sverige.

C2Elements arbejder med agenturer fra:

 • NBK i Tyskland
  Skærmtegl og facadetegl
 • Tempio i Spanien
  Facader og klimaskærme
 • SYSTEA i Tyskland
  Underkonstruktioner i aluminium
 • Janinhoff i Tyskland
  Mursten som giver en speciel refleksion af lyset 

Vi har gennem flere år formidlet salget af skærmtegl i Skandinavien for tyske NBK og spanske Tempio, der er to af Europas førende leverandører. Vi varetager også salget af teglsten og teglelementer fra Janinhoff i Tyskland. Murstenene fra Janinhoff er kendetegnet ved en helt speciel refleksion af lyset. 

Nutidens muligheder med skærmtegl I C2Elements begejstres vi af alle de muligheder, der ligger i keramikken i forhold til at designe unik og spændende arkitektur.

Fabrikationsmulighederne har de seneste 15 år udviklet sig dramatisk i den keramiske industri. Fra kedelige homogene 20 x 40 cm skærmtegl, til nye dimensioner, arkitekt designs, farver som ikke fandtes for 10 år siden; en endeløs udvikling, hvor arkitekten spiller en stor rolle. Det seneste er brugen af glasur som effekt på facader.

Glasuren, som bare for få år siden ikke fandtes, spiller i dag en aktiv rolle på facaderne. På nøjagtig samme måde, som de gjorde i de fantastiske mosaikprojekter i Persien for flere hundrede år siden.

Vi leverer både til nybyggeri og renoveringer af facader med fokus på energioptimering. Facadetegl i form af skærmtegl kan leveres til priser fra under 300 dkr. pr. m2 ab værk.

I et samarbejde med C2Eelemnts kan I få leveret både standard og kundetilpassede løsninger, hvor modulerne er tilpasset det enkelte projekt.

Se nogle af Danmarks mest spændende projekter med facadetegl på www.c2elements.dk

C2Elements ApS
Plovgårdsvej 24
5250 Odense SV
Danmark
CVR nummer: DK28972695
P nummer: 1011632331
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328