23948sdkhjf
Del siden

EXPAN A/S

EXPAN A/S er branchens stærkeste partner i elementløsninger til råhuse i letbeton og beton - fra idé og tilrettelægning til det færdige råhus.
Vi er totalleverandør af vægelementer og dækelementer til hele råhuset og har viljen, kompetencen og kapaciteten til at gøre byggeprocessen så hurtig og enkel som mulig.

Få en kompetent rådgivning og sparring omkring dit byggeprojekt - kontakt os på telefon 7637 7000

Egen projektleder fra start
Så uanset hvilket råhus, du skal have opført, kan EXPAN styre hele din råhusentreprise og tage ansvar for forløbet lige fra projektering til produktion og montage. Det sikrer dig reduceret byggetid og skærer toppen af økonomien i dit projekt.

Dit byggeri får sin egen projektleder hos os allerede ved den første kontakt. Det betyder, at kommunikationen er klar og tydelig fra begyndelsen. Din projektleder hjælper dig med at optimere dit byggeri og vil ofte kunne finde de økonomisk mest fordelagtige løsninger.

Din projektleder er desuden din kontaktperson hos EXPAN. En fast projektleder effektiviserer din byggeproces ved at styre økonomi, tid og kvalitet, så logistikken går op i en højere enhed.

EXPAN A/S
Ribevej 45
6650 Brørup
Danmark
CVR nummer: DK21474878

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.443