23948sdkhjf
Del siden

Fibo Intercon a/s

Mange års erfaring i branchen har gjort Fibo Intercon til en førende leverandør af bæredygtige løsninger til den globale betonindustri. Fra udvikling og konstruktion af faste blandeanlæg og elementfabrikker har vi rettet vores fokus mod innovation, mobilitet, digitalisering og bæredygtighed.

Alle vores produkter er fremstillet ved hjælp af de nyeste teknologier og metoder for at sikre vores kunder den højeste kvalitet, produktivitet og pålidelighed.

Vores produkter omfatter bl.a.:

- Mobile beton blandeanlæg
- Fibo Collect 
Genbrugsanlæg 
- Mobilt beton test laboratorie 
- Transportbånd af aluminium 
- Cementsiloer 
- Cement Snegle
- Løftekroge

Læs mere om vores produkter.

Igennem årene har vi udviklet og leveret løsninger af høj kvalitet til kunder over hele verden. Vi har leveret alt fra standard til unikke, kundetilpassede løsninger, og vores blandeanlæg har været involveret i både små og store byggeprojekter.

Hos fibo intercon stræber vi efter at yde en hurtig og kompetent service. Derfor har vi opbygget eget forhandlernetværk i flere lande, og vores serviceteknikere rejser gerne ud og assisterer dig med at opstille og servicere dine anlæg samt uddanne dine medarbejdere. Læs mere om vores salg og service her.

Fibo Intercon a/s
Herningvej 4
6920 Videbæk
Danmark
CVR nummer: DK35841571
P nummer: 1019341743
UL
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.298