23948sdkhjf
Del siden

A2 supply ApS

A2 supply er leverandør af materialer indenfor:
aluminium, stål og glas, til virksomheder der selv videreforarbejder til deres eget produkt eller til produktion i enten hel- eller halvfabrikat.

Vores sortiment består bl.a. af:

Vi er importør og distributør for en række førende internationale producenter, der hver især indenfor deres produktsegment er eksperter. Producenterne er udvalgt udfra deres speciale og deres høje standarder til kvalitet. Om de ligger inden- eller udenfor EU, så skal de kunne levere produkter og materialer der lever op til gældende standarder og normer.
A2 supply har til huse i Himmerland, hvor vi driver en virksomhed med en klar vision om, at være markedsledende indenfor vores produktportefølje med fokus på service, kvalitet, miljø og sikkerhed.

Vi samarbejder, giver råd og vejleder
Virksomheder, arkitekter, designere, bygherrer, ingeniører, entreprenører, håndværkere, produktion, trælaster,  facade-, vindues- og produktionsfirmaer fra projekt til færdigt produkt og leverance.
Har du brug for at finde en samarbejdspartner der kan bistå dig i en tæt sparring, under fortrolighed, så er vi klar til at vejlede med viden og produkter.

Du er altid velkommen til, at besøge vores udstilling og showroom og vi besøger også gerne dig, for en uddybende og uforpligtende snak.

Vi glæder os til, at høre fra dig!

A2 supply ApS
​Bygaden 10, st. 1, Ravnkilde
9610 Nørager
Danmark
CVR nummer: DK41330678
P nummer: 1025788024
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281