23948sdkhjf
Del siden

Forstas A/S

Forstas er en entreprenør- og anlægsgartnervirksomhed med faglig bredde og specialviden på området. Vi leverer vores ydelser til både private, offentlige og halvoffentlige virksomheder og institutioner i hele Danmark. Se et udsnit af vores referencer.

Vores formål er at skabe en værdi, som er større end det, vi producerer, og vi prøver hele tiden at gøre det bedre i dag end det, vi præsterede at gøre i går.

Vores organisation og samarbejde bygger på 3 kerneværdier: 

Ærlighed - Vi omgås hinanden med åbenhed og anerkender vigtigheden af at behandle os selv og andre ordentligt. Vi er bevidste om, at vi alle er mennesker - og vi skal gøre os umage for at møde hinanden i øjenhøjde. Det skaber et tillidsfuldt og troværdigt samarbejde i vores relationer. 

Begejstring - Vi vælger bevidst at bringe glæde, engagement og taknemmelighed i spil i hverdagen. Det betyder, at vi anerkender både egne og andres styrker samt vigtigheden i at fejre succeser - store som små. Vi ser muligheder frem for begrænsninger - og tør gå nye veje. Det skaber energi, arbejdsglæde og værdiskabende resultater. 

Menneskelighed - Vi vægter menneskelighed højt. At udvise forståelse, respekt og venlighed er med til at skabe nære og tillidsfulde relationer. Vi støtter hinanden - og beder om hjælp, når der er behov for det. Det danner grundlag for tryghed og stabilitet i hverdagen.

Forstas A/S
Prins Georgs Kvarter 3
7000 Fredericia
Danmark
CVR nummer: DK29615756
P nummer: 1012328121
240
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297