23948sdkhjf
Del siden

Green Energy

Hos Green Energy er vi specialister i CIGS-teknologien og tilbyder en bred vifte af højeffektive solcelleløsninger på tværs af brancher og lande.

Hos Green Energy har vi specialiseret os i CIGS (Copper Indium Gallium Selenide) – en tyndfilmsteknologi som har en række fordele sammenlignet med andre typer solcellepaneler.

CIGS-panelerne er meget fleksible, uden risiko for microcraks, hvilket gør dem velegnede til installationer, der kræver fleksibilitet. Af samme årsag er CIGS afgjort den mest effektive type af solcellepaneler til mobilt brug – men kan med fordel også monteres på dit hustag.

Med en tykkelse på blot 3 mm og en vægt på 2,2 kg pr. kvm kan CIGS-panelerne med en minimal belastning installeres på taget af køretøjer, både, hustage eller et andet sted, hvor det er vanskeligt at placere tunge, traditionelle solcellepaneler.

 

5 grunde til at vælge CIGS-paneler

1. Effektivitet: CIGS-paneler har højere effektivitet end traditionelle solcellepaneler. Dette skyldes, at CIGS-teknologien absorberer et bredere spektrum af sollys og omdanner det til strøm med større effektivitet.

2. Modstandsdygtig: CIGS-paneler er modstandsdygtige over for vibrationer, da de er lavet af et tyndt filmmateriale, som ikke er modtageligt for microcracks eller hotspots, der kan forringe effektiviteten.

3. Bæredygtig: CIGS-paneler bruger mindre materialer sammenlignet med andre solcelletyper, hvilket gør den meget miljøvenlig.

4. Varmeresistent: CIGS-paneler er resistent over for høje temperaturer og har evnen til at modstå høje temperaturændringer.

5. Varig: CIGS-paneler har en høj levetid og kan vare meget længere end andre solcelletyper. Det er også meget modstandsdygtigt over for vejrpåvirkninger som regn og snestorme.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.314