23948sdkhjf
Del siden

Wood-ways.com A/S

Wood-ways.com har specialiseret sig i fremstilling og produktion at bæredygtige træbroer.

Vi producerer primært tre typer af broer: fodgængerbroer, materielbroer og træstier. Vi er certificeret efter markedets stærkeste certifikat fra Forest Stewardship Council®. Certifikatet er både dokumentation for sporbar og bæredygtig skovdrift.​

Virksomheden blev stiftet i 2005 af John Paaskesen, der har en fortid i limtræsbranchen. Det var herfra at ideen til bæredygtige træbroer spirede frem og senere udviklede sig til brofirmaet. Da små mængder af buet limtræ ofte var mere end 10 gange dyrere end lige limtræ, var filosofien at indkøbe et større antal vanger, hvilket ville reducere stykprisen markant. Limtræet blev udført af sibirisk lærketræ, som var den type limtræ, der bedst egnede sig til udendørs brug. Men på grund af krav om længere levetid, ønsket om minimal vedligeholdelse samt ønsket om miljøcertificeret træ bliver alle vores broer og stier i dag udført af 100% FSC certificeret hårdttræ.

Wood-ways.com A/S har i dag 18 passionerede medarbejdere, der fremstiller og monterer broer, træstier, platforme, palisader over hele lande​.

Wood-ways.com A/S
Finlandsvej 5
8660 Skanderborg
Danmark
CVR nummer: DK32839800
P nummer: 1015975179
FSC
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.283