23948sdkhjf
Del siden

PcP. Danmark A/S

PcP er kendt som en moderne og driftig industrivirksomhed med speciale inden for design og fremstilling af gitter- og sikkerhedsriste samt trin til gulve, gangbroer, trapper, altaner, platforme og meget andet. Sortimentet omfatter produkter fra højt specialiserede varmeskjoldsdæk på boreplatforme over udsmykning af facader og indgangspartier til ventilering ved ind- og udslusningsinstallationer.

Vi har lokale salgskontorer i Holland, Tyskland, Belgien og England samt salgsselskaber i Sverige og Norge.

PcPs riste og trin anvendes inden for privat og offentligt byggeri, i offshore-/onshore industrien, den kemiske industri, i bygningsindustrien, i fødevareindustrien og mange andre områder.

Ud over et stort standard program fremstilles riste og trin efter kundeønsker og behov ud fra parolen: ingen opgave er for lille eller for stor.

Idégenerering og produktudvikling
Opfindsomhed og produktudvikling er hjørnestenene i Gruppens markedsfilosofi. Identifikation og opfyldelse af kundens behov er den vigtigste faktor i gruppens succes. Kundeinvolvering i udviklingsfasen har resulteret i produkter, der er præcist tilpasset omstændighederne og vilkårene. Efterservice er ligeledes prioriteret højt.

Projekt- og kvalitetskontrollen sikrer, at bekræftede leveringstider og kvalitetsnormer overholdes.

PcP. Danmark A/S
Sverigesvej 2-4
7480 Vildbjerg
Danmark
CVR nummer: DK14310940
P nummer: 1000719397
300
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281