23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Tagvinduer og facadevinduer i bæredygtigt støbejern fra GH Form

Udløber
1. januar 2026

GH Form producerer og markedsfører tagvinduer samt koblede tagvinduer af støbejern, som er godkendt af Slots- og Kulturstyrelsen til anvendelse i fredede samt bevaringsværdige bygninger. GH Form lagerfører tagvinduer i størrelser og formater, der matcher de mest anvendte typer af tegltagsten og tagbeklædninger.

Vi producere tagvinduer der skaber det rette harmoniske udtryk for mange af Danmarks smukke, fredede eller bevaringsværdige huse. Vi tilbyder isolerede vinduer i støbejern, hvor form, dimension og materiale er bevaret uden at gå på kompromis med moderne tiders krav til energibesparelse. Vores tagvinduer i støbejern er en del af vores kulturarv, vi bør værne om.

Vi anvender udelukkende 100% genbrugsjern fra anden produktion på Sjælland. Der indgår ikke råjern i fremstillingsprocessen. Derved opnår vi bæredygtig forvaltning og effektiv udnyttelse af naturressourcer.

Vores facadevinduer af støbejern er gedigne og langtidsholdbare. De er i udgangspunktet støbt til fredet og bevaringsværdigt byggeri med det formål at bevare den historiske autencitet.

Produktportefølgen tæller vinduer i mere almindelige størrelser og proportioner, men tæller også vinduer med helt unikke specifikationer og mål.

Har du spørgsmål eller forespørgsel på pris, kontakt os venligst. 

Vi hjælper dig gerne med sparring til dit projekt.

GH Form ApS
Bækgaardsvej 64
4140 Borup
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75193416
P nummer: 1002452591

Kontaktperson

GFK

Send til en kollega

0.078