23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Stor grill til det offentlige rum

Udløber
31. august 2025

Grill'en er velegnet til boligforeninger, campingpladser, havneområder eller offentlige parker. Størrelsen og de robuste detaljer gør den velegnet til steder, hvor mange slår sig ned og spiser sammen.

​GH Form har i samarbejde med Erik Brandt Dam udviklet Mobiliaserien. Mobilia er byrumsinventar udviklet som et byggesæt af komponenter, der forener kvaliteten i industriel produktion med muligheden for individuel udformning i forhold til det aktuelle projekt.
 

Mobilia grillens brede stålkant hele vejen rundt giver mulighed for fralægning. Kulbakken, der kan flyttes op og ned for påfyldning af kul og regulering af stegetemperatur, der er delt op i fire rum. Firedelingen gentager sig i den fastsiddende støbejernsrist med den kraftige godstykkelse.

​Grillen er egnet til placering i offentligt tilgængelige miljøer, idet der ingen løsdele er, og grillen er funderet under terræn.

Mobilia grill findes i to størrelser og har rist af ubehandlet støbejern og bordplade, svøb og kulbakke af galvaniseret stål.

GH Form ApS
Bækgaardsvej 64
4140 Borup
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75193416
P nummer: 1002452591

Kontaktperson

GFK

Send til en kollega

0.142