23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

MTO opkøber BK Crimp og viderefører produkter, kunder og leverandører

Udløber
27. juli 2024

Pr. 1. august overtager MTO electric a/s alle aktiviteter i BK Crimp. Den tidligere direktør og ejer Bent Kristensen får nyt domæne på salgskontoret hos MTO electric a/s i Vejle og skal være med til at styrke salgsindsatsen som udkørende Key Account Manager.

Med opkøbet udvider MTO electric a/s sin portefølje og kan fremover også tilbyde højkvalitets crimpmaskiner, klippe- og afisoleringsmaskiner, samt reparation og service heraf og et bredt udvalg af forbrugsstoffer.

BK Crimp har siden 2009 arbejdet med salg og service af maskiner og komponenter til den danske kabel-, ledning- og elektronikindustri. Firmaet har gennem 14 år slået sit navn fast som en stærk og troværdig leverandør med produkter af høj kvalitet, professionel rådgivning samt den gode personlige service. 
Bent Kristensen har 35 års erfaring fra branchen, og var indtil etableringen af BK Crimp ansat 22 år som serviceingeniør hos Tyco (TE Connectivity).

Som ene mand i BK Crimp har han hidtil skullet løse alle firmaets opgaver selv. Derfor ser han nu frem til en ny arbejdssituation, hvor han med en erfaren organisation i ryggen, kan fokusere på at servicere kunderne.

“Jeg er glad for, at mit firma skal køre videre i MTO regi, og jeg er ikke i tvivl om, at vi med kombinationen af vores ekspertiser og ressourcer kan føre både salg og service til nye højder”, udtaler Bent Kristensen og peger på, at forretningen vil blive kørt videre i samme ånd, som under hans ejerskab, og med den gode personlige service i højsædet.

Viderefører produkter og kompetencer
 Med integrationen af BK Crimp i MTO electric a/s bliver både produkter, kompetencer og relationer fra BK Crimp videreført i en samlet, styrket organisation, som i forvejen har en mangeårig erfaring fra branchen.

BK Crimp har et bredt spektrum af kunder fordelt over hele Danmark samt agenturer i Tyskland, Italien og Tjekkiet. Produkterne bliver videreført i produktprogrammet hos MTO electric a/s og Bent Kristensen vil fortsat stå til rådighed for både nye og eksisterende kunder, som ønsker rådgivning, support og service.

Hos MTO electric a/s ser man frem til at byde nye kunder og leverandører velkommen. “Vi er glade for, at  Bent har valgt at køre forretningen videre hos os. Vi deler den samme vision om at levere produkter af høj kvalitet og skabe langvarige relationer med vores kunder. Såvel produkter og service er et stærkt supplement til vores eksisterende portefølje”, siger direktør Mads Velbæk, der sammen med direktør Michael Johansen ejer MTO electric.


Rådgivning og know how sikrer effektiv drift
Med opkøbet af BK Crimp styrker MTO electric a/s sin position som én af de førende aktører indenfor salg og service af el-komponenter og løsninger i Danmark.
Fremadrettet kan MTO levere både maskiner, forbrugsvarer, tyller og kabelsko samt ledninger og kabler, eller alternativt tilbyde komplette kundespecifikke ledningssæt, hvis kunden ønsker dette.

“Vi kan tilbyde hurtig reparation og service på maskinerne ude hos kunden og besidder en omfattende know how om brugen af maskinerne, da vi både drifter dem inhouse og kan trække på Bents mangeårige erfaring på området”, forklarer direktør Michael Johansen og peger samtidig på, at viden om hvilke ledninger, kabler og forbrugsstoffer, der fungerer godt sammen med maskinerne, er af afgørende betydning for at undgå nedbrud og sikre effektiv drift.

Bent Kristensen starter i MTO den 1. august 2023 og kan kontaktes på bk@mto-electric.dk eller telefon 40179779.

Besøg MTO e-shop >>

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047