23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Adgang til 25.000 varenumre i +20 kategorier med login til MTO e-shop

Udløber
10. december 2024

Mangler du et login til MTO e-shop? Vi opretter dig nemt og hurtigt via formularen herunder. I MTO e-shop får du adgang til ca. 25.000 produkter indenfor flere end 20 kategorier, salgsdokumenter, favoritlister, mulighed for lokal superbruger, som kan oprette og administrere egne brugere, gode søgefiltre, billeder og kataloger.

I 2022 gennemførte MTO en omfattende digital transformation. Vi gik i luften med ny e-shop specialudviklet til B2B-handel, markedets bedste PIM-system og nyt stærkt ERP-system.  

Besøg MTO e-shop

Vores nye e-shop er lavet i SANA e-commerce systemet, som giver en række nye muligheder. Vores ambition er at have en on-line platform, der giver vores kunder den bedste elektroniske service, herunder:

  • Oversigt over relevant tilbehør og godkendelser
  • Specifikt datablad for hvert produkt
  • Data iht. ETIM standarden.
  • Mere end 25000 produkter på shoppen
  • Forberedt til krav om miljøinformation
  • Info om ordrehistorik og tilbud
  • Gode søgefiltre
  • Adgang fra mobiltelefon

Nyhed: Superbruger rolle

Shoppen tilbyder også vores kunder at gøre brug af en superbruger-rolle, som selv kan oprette og fjerne shopkonti til medarbejdere samt opsætte regler for shopkonti (visning af priser, godkendelse osv.) 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores e-shop og vil løbende tilføje flere nye, spændende funktioner. 

Markedets bedste PIM-løsning med ETIM-data 

For at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter produktinformation har vi desuden valgt at implementere et Product Information Management system (PIM), som er integreret i såvel Business Central, Office 365 og i vores nye B2B e-handelsløsning.

Vores PIM-system benytter ETIM-produktdata fra vores leverandører. Derved sikrer vi, at vores data er så opdaterede og fyldestgørende som muligt. Vi kan endvidere levere produktdata i forskellige formater til kunders webshops og ERP-systemer.

På sigt vil vi desuden introducere data sheets og kataloger, som dannes i realtid – altså når du som kunde efterspørger disse.

Bliv oprettet til vores nye e-shop  // Bliv kunde hos MTO electric a/s

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.078