23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

kWh-målere til måling af elforbrug - f.eks. til ansøgning om varmepumpetilskud

Udløber
2. januar 2025

MTO er lagerførende indenfor både 1- og 3-fasede målere, som kan løse alle opgaver for måling af elforbruget i forbindelse med ansøgning ved tilskudspuljer, herunder varmepumpepuljer. 
 
Markedet for salg af varmepumper har været støt stigende gennem de seneste år og eksploderede nærmest i 2022 pga. de høje energipriser. Mange forbrugere valgte at investere i en varmepumpe, for komme væk fra fossile brændstoffer. 
 
Regeringen har sat skub i den grønne omstilling på mange områder, bl.a. ved at udrulle tilskudspuljer til forbedring af boliger, herunder en varmepumpepulje. Her kan der søges om tilskud på op til 27.000 kr., hvis man skrotter sit gamle fyr. 
 
Et af kravene til installationen af en varmepumpe er, at har man et årligt forbrug på mere end 3.000 kWh, skal der ske en måling af elforbruget. Dette gælder for både nybyggeri og ved en ny installation i eksisterende byggeri. Kravet gælder desuden også på køleanlæg. Mange installationer har efterfølgende vist sig at være mangelfulde, ved ikke at have en elmåler installeret. 
  
MTO er lagerførende i både 1- og 3-fasede målere, som kan løse alle opgaver for måling af elforbruget. Ligeledes har vi gruppeafdækninger som typisk bruges sammen med monteringen af en elmåler, samt et stort udvalg af fejlstrømsrelæer (RCD´er), kombirelæer (RCBO´er) og automatsikringer (MCB´er). 
 
Se alle produkter i MTO e-shop: 
kWh-målere i MTO e-shop >> 
Gruppeafdækninger i MTO e-shop >> 
Gruppemateriel i MTO e-shop >> 
 
Ring til os på 75800310 eller send en mail på sales@mto-electric.dk.  

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med din forespørgsel eller dit projekt.  

 

Om MTO electric a/s:

MTO leverer et komplet udvalg af kapslingsløsninger, el-komponenter til el-styringer, tilbehør, kabler samt nicheprodukter og forædlede produkter.  

Vores motto er WE CARE FOR YOU, og det mener vi! Vi gør en ekstra indsats for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov, yde markedets bedste rådgivning og tekniske support, og så arbejder vi kontinuerligt på, at det skal være nemt at handle hos MTO! Læs mere på shop.mto-electric.dk.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Send til en kollega

0.047