23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

MTO electric ansætter værkfører i kabel- og ledningskonfektioneringen

Udløber
22. maj 2025

Med ambitionen om at styrke MTO’s kabel- og ledningskonfektionering og imødekomme kundernes ønsker om specialfremstillede varer, har MTO electric a/s pr. 1. april 2024 ansat Brian Tholstrup i en nyoprettet stilling som værkfører.

Brian er uddannet elektronikmekaniker på Kirks Telefonfabrik i Horsens i 1986. “Elektronik har haft min interesse, lige siden jeg var barn, og jeg har altid haft en nysgerrighed omkring, hvordan tingene fungerer”. Efter endt læretid arbejdede Brian bl.a. med reparation og test af power supply til Airbus og Boeing fly, fremstilling af kaldeanlæg og adgangskontrol til hospitaler og plejehjem samt udvikling af hot-melt printer til printning på serigrafi-rammer.

I 1998 startede Brian op som selvstændig med firmaet P.C. Technic, som udviklede og producerede kørelysautomatik til nye biler. “Senere startede jeg med kabelproduktion og tog navneskift til Vexcom International”, fortæller Brian og tilføjer: “Jeg har derfra mange års erfaring indenfor bl.a. ledning- og kabelkonfektionering, ledningsnet til el-køretøjer, batterikabler til el-køretøjer og macromelt-støbning”.

MTO IMØDEKOMMER KUNDERNES ØNSKER 

“Med ansættelsen af Brian Tholstrup som værkfører ønsker vi at styrke vores kabel- og ledningskonfektionering, således at vores produktion bedre kan imødekomme kundernes krav til kvalitet samt specialfremstillede varer og halvfabrikat”, fortæller direktør Michael Johansen og peger på, at Brian har en lang og interessant erfaring indenfor produktion af kabler og ledninger - både som simple og komplekse sæt, med eller uden stik og mangfoldige kombinationer af endeafslutninger.

“Vi ønsker at kunne kombinere salget af el-komponenter samt kabler og ledninger med lednings- og konfektioneringsmaskiner og komplette konfektionerede sæt”, forklarer Michael Johansen og tilføjer: “MTO electric har i dag opbygget en stor knowhow indenfor forretningsområdet og står derfor godt rustet til at hjælpe og rådgive kunderne med deres projekter”.

SER FREM TIL AT MØDE NYE KUNDER I BRANCHEN

Brian, som fik kendskab til MTO igennem en bekendt, valgte at sige ja tak til stillingen, da han får ansvaret for en ny afdeling i produktionen. “Først og fremmest glæder jeg mig til at møde nye kunder i en branche, jeg har arbejdet med i mange år”.

Brian er 58 år og bosiddende i Hatting ved Horsens. Privat er han kæreste med Iben og har tre børn på hhv. 20, 22 og 30 år. Fritiden går med både cykling og håndværkerarbejde: “I min fritid cykler jeg racer og MTB, da motion gør mig i godt humør.

Derudover giver jeg gerne en hjælpende hånd som tømrer, murer, elektriker, automekaniker og VVS mand, eller hvad der nu er behov for hjælp til”.

KONTAKTINFO

Brian Tholstrup kan kontaktes på telefon 20143111 eller bth@mto-electric.dk

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047