23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Architect@Work Forum Copenhagen d. 7. og 8. September 2022

Periode(r)
Løbende optagelse

Besøg os på Architect@Work d. 7 & 8 september i Forum København

Her har du mulighed for at se vores innovative armatur Multilume Re:Think

Et pap armatur, hvor 90 % af armaturet kan genanvendes og anvendes Re:Think reduceres klimapåvirkning fra armaturet med 81%  i forhold til et standard armatur. Dette helt uden at gå på kompromis med de gode lysegenskaber

Innovative produkter og løsninger præsenteres i udstillingsområdet af importører, producenter og nationale distributører til byggeriet.

Gangområderne på ARCHITECT@WORK er indrettet som loungeområder. Her kan udstillere og besøgende nyde et glas vin med snacks, snakke og udveksle oplysninger om de innovative produkter.

Fagerhult er på Architect@Work fordi vi altid har fokus på at optimerer materialerne i vores armaturer, og vi er nysgerrige på nye løsninger. Det gælder både for kvalitet og for miljøet. Som et resultat af vores arbejde, så Multilume Re:Think dages lys i efteråret 2021, et armatur produceret i pap. Uden nysgerrige medarbejdere var dette armatur aldrig kommet længere end til tegnebordet. Det latinske ord "innovare" betyder at forny, og det er, hvad vi har gjort. Et af vores mest populære armaturer er blevet fornyet – med ny krop og ny emballagemetode, som vi håber vil gøre en forskel.

Idé og innovation

”Et armatur i pap, det noget nyt og ja jeg skulle overbevise et par kollegaer, det forstår jeg godt, for ideen var ret vanvittig, at arbejde med et materiale der er helt organisk er ret vanskeligt for os at forstå første gang, vi er vant til at arbejde med uorganiske materialer som stål og aluminium.” Martin Bååth Design engineer, Fagerhult

Fagerhult A/S
Herstedvang 14
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36687118
P nummer: 1003050131

Kontaktperson

Nete Hjorth
Marketings Koordinator
+45 23999010 nete.hjorth@fagerhult.dk

Undervisningsadresse

Forum - København
Københavns Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.109