23948sdkhjf

Tagpap – den moderne løsning til taget

Der findes flere fordele ved at anvende tagpap til taget.

Tiden, hvor tagpap alene var til det usynlige tag er forbi: Tagpappens mange gode egenskaber og den designmæssige frihed gør, at tagpap i stigende grad bruges til at understøtte og forstærke det samlede arkitektoniske udtryk - uden at man går på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Derfor anvender flere og flere tagpap som tagdækning til både erhvervsmæssigt og privat byggeri.   

Designmæssig frihed
Tagpap er på mange parametre et optimalt produkt at arbejde med, og det har et kreativt potentiale: Det skyldes især de fleksible og elastiske egenskaber ved tagpap, som giver arkitekten flere frie muligheder for at udforme bygningens arkitektur og eksperimentere med linjer og former på taget. Udover den designmæssige frihed, er der også andre faktorer, som har betydning for materialevalget: Moderne tagpap har stor styrke og holder i mange år. Vælger du tagpap af høj kvalitet, er der minimalt vedligehold, og produktet forbliver pænt i takt med, at taget bliver ældre.

Tagpap til det danske klima
Tagpappens fleksibilitet og smidighed finder man ikke i andre tagbelægninger, og det skyldes tagpappens indholdsmæssige bestanddele: Tagpap indeholder nemlig ikke pap, men derimod en armering af polyesterfilt, som er meget rivestærkt og elastisk. Derudover indeholder produktet bitumen tilsat gummi (SBS), som har gode klæbeegenskaber, vandtættende og elastiske egenskaber, som bibeholdes ved lave temperaturer (i frostvejr). Disse indholdsmæssige bestanddele gør Phønix Tag Materialers tagpap særligt velegnet til det danske klima, og det giver flere effektive arbejdsdage om vinteren for tagdækkeren. Vælger du som boligejer et tag med to-lags SBS-løsning, kan du trygt regne med en levetid på minimum 50 år.

Har du spørgsmål i forbindelse med dit tag, eller overvejer du at anvende tagpap til dit tag, står Phønix Tag Materialer klar til at rådgive dig.  

Send til en kollega

0.047