23948sdkhjf

De varmeste anbefalinger til Hörmann - 65 nye garageporte på Flyvervej

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hörmann Danmark A/S

I oktober fik 65 garager på Flyvervej i Randers NØ nye Hörmann-porte. Opgaven blev løst af to montører på bare tre uger. Ejendomsmester Martin Østergaard giver Hörmann sine bedste anbefalinger.

I foråret blev det vedtaget, at garageportene på Flyvervej i boligorganisationen Møllevænget og Storgaarden skulle udskiftes. Ejendomsmester Martin Østergaard indhentede en række tilbud på projektet.

- Jeg fik tilbud fra flere forhandlere, men Hörmann lavede det bedste tilbud - og jeg må sige; sjældent har jeg oplevet et projekt køre så godt. Montørerne var hjælpsomme og arbejdede meget effektivt. De lavede fire til fem porte om dagen, og beboerne kunne få sine biler tilbage i deres garager om aftenen samme dag, som de havde afleveret nøglerne til den gamle port, fortæller Martin Østergaard.

De 65 garager har fået monteret LPU42 ledhejseporte med Liftronic700 motorer. Boligorganisationen Møllevænget og Storgaarden er administreret af RandersBolig, som allerede har lignende løsninger fra Hörmann i flere afdelinger.

- Beboerne er glade for de nye garageporte, og der har ikke været en eneste reklamation - hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel. Montørerne gjorde det virkelig godt og brugte mere tid på den sidste finish, end man kan forvente. Beboernes nye portnøgler blev afleveret i små poser med adresser på. Virkelig et højt serviceniveau og en ren succeshistorie. Jeg vil anbefale Hörmann til en hver tid, siger Martin Østergaard.

Hörmanns montører er glade for, at kunden er tilfreds med arbejdsindsatsen og resultatet, men de lægger ikke skjul på, at det også var deres forventning. Projektet forløb som planlagt. Fra arbejdet blev påbegyndt, til at de 65 garageporte, alle inddækninger og øvrige afslutninger var udført, gik der tre uger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hörmann Danmark A/S

Normansvej 6
8920 Randers NV
Danmark
Hörmann Danmark A/S

Send til en kollega

0.14