23948sdkhjf

Jubilærumsår og tilbageblik på årene der er gået

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bytømreren A/S

I år bliver det 15 år siden, at direktør og medejer Simon Jæger overtog Bytømreren A/S med blot 2 ansatte. Firmaet er nu, med sine mere end 160 medarbejdere, vokset til at være en mellemstor entreprenør- og servicevirksomhed med en stor kundekreds.

Bytømreren har i løbet af årene gennemgået en imponerende vækst. Virksomheden har bl.a. i 4 år - i 2011, 2012, 2013 og 2016 - opnået en plads på listen i dagbladet Børsens Gazeller. Bytømreren har derudover vundet fire nomineringer til Entrepreneur Of The Year, blevet placeret på top-10-listen over entreprenører med den bedste Bygge Rating i 2017 samt placeret sig blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2017.

Ifølge Simon er nøgleopskrifterne på virksomhedens succes: Involvering, uddelegering samt ansvar og tillid. Det betyder, at medarbejderinvolvering samt uddelegering af ansvar og tillid til de ansatte er af stor betydning for virksomhedens vækst og fremdrift. "For at sikre dette samt missionen om, at Bytømreren fortsætter med at vokse og udvikle sig i en positiv retning, skal firmaet og de ansatte fortsat sikres viden og uddannelse, så vi forbliver de bedste indenfor vores arbejdsfelt, og at ”Vi gør det ordentligt” - Simon Jæger

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bytømreren A/S

Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark
Bytømreren A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109