23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unik regnvandshåndtering til konkurrencedygtig pris

VANDVEJEN er en unik og arkitektonisk flot løsning til klimasikring og håndtering af regnvand via vandkanaler. Nu lancerer udviklerne en mere fleksible og konkurrencedygtig version.

Effektiv og enkel klimasikring som samtidig er smuk at kigge på

VANDVEJEN er indtil videre udført i Skanderborg og Middelfart, og interessen for løsningen har været stor. Mange har dog efterspurgt et billigere alternativ til de oprindelige vandkanaler med stållåg. Den udfordring har udviklerne taget op og kan nu lancere nye låg af beton.

-Selvom de nye betonlåg er markant billigere end stållågene, er vi ikke gået på kompromis med designet, og vi synes det er lykkedes at udvikle et flot betonlåg med en høj æstetisk og designmæssig værdi, fortæller landskabsarkitekt Julie Linke Bank fra Schulze+Grassov.

Blandt nyhederne er også muligheden for indstøbning af en granitfront, som visuelt kan sidestilles med en granitkantsten. Dermed kan man etablere vandrende og kantsten langs fortovet i én arbejdsproces.

Lancering på Byens Gulv

De nye elementer og nye betonlåg kan fås i flere varianter og kan endda skræddersys til særlige behov, uden at det behøver at fordyre projektet.

-Vi er klar til at producere elementerne og præsenterer de nye låg på konferencen Byens Gulv, som afholdes på Nyborg Strand den 30. januar, siger produktteknisk chef Lars Ladehoff.

-På konferencen vil vi fortælle om de forskellige muligheder for klimasikring med VANDVEJEN. Det er en unik løsning, som samtidig giver nogle spændende arkitektoniske muligheder i byrummet eller andre steder, fx parkeringsområder og boligområder, hvor man oplever stigende problemer med afledning af vandet, tilføjer Lars Ladehoff.

Læs mere

Colas Danmark A/S
Fabriksparken 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10246415
P nummer: 1002889149

Kontaktperson

Lisbeth Volf
Kommunikationschef
lkv@colas.dk

Send til en kollega

0.047