23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bytømreren køber 75% af aktierne i AJ Byggeservice i Horsens

Bytømreren Service A/S køber aktiemajoriteten i Tømrer- og snedkerfirmaet AJ Byggeservice A/S. Med købet ønsker Bytømreren at styrke firmaets markedsposition i Horsens, hvor virksomheden allerede har en mindre afdeling.

Bytømreren køber, som led i et generationsskifte, aktiemajoriteten i tømrer- og snedkerfirmaet AJ Byggeservice. Når Bytømreren køber majoriteten i et veletableret og veldrevet tømrer- og snedkerfirma, som har eksisteret i over 40 år i Horsens, så bliver AJ Byggeservice samtidig en del af en større entreprenør- og servicevirksomhed med over 30 års erfaring på det Aarhusianske-marked.

Med fokus på etablering af et gensidigt og udbytterigt samarbejde vækker det nye ejerforhold således begejstring hos begge parter.

AJ Byggeservice fortsætter den daglige forretningsgang
Det ny ejerskab af AJ Byggeservice vil for firmaets kunder og samarbejdspartnere ikke kunne mærkes i det daglige. Tømrermester og nuværende hovedaktionær Jens Arne Pedersen vil fortsat have ansvar for alle aktiviteter i afdelingen, og firmaets logo vil ligeledes fortsat pryde facaden på Vangevej i Horsens og firmabiler i bybilledet. Bytømreren vil med tiden komme til at overtage en stor del af det administrative arbejde, hvilket ifølge Jens Arne er en fordel, da det således vil give ham mere tid til udvikling og samarbejde med kunder og samarbejdspartnere.

For Jens Arne Pedersen giver det nye ejerskifte mulighed for at skabe et godt og gensidigt samarbejde mellem to anerkendte og veletablerede virksomheder - begge med mange års erfaring indenfor tømrerbranchen. "Vi har hos AJ Byggeservice mange års erfaring indenfor serviceopgaver, herunder tømrer- og snedkeropgaver, mens Bytømreren samtidig har megen erfaring inden for byggebranchen med fokus på store entrepriseopgaver og samarbejde med blandt andet store boligforeninger og erhvervskunder. Med vores store netværk og kendskab til Horsens-området kan vi, på sigt, sammen med Bytømrerens erfarne bygge- og projektledere drage nytte af Bytømrerens kompetencer og erfaringer indenfor byggebranchen" – Jens Arne Pedersen.

I løbet af denne uge vil alle medarbejdere hos AJ Byggeservice tage en tur til Aarhus for at hilse på de ansatte på Bytømrerens hovedkontor. Bytømrerens afdeling på Langmarksvej i Horsens vil også indenfor nærmeste fremtid flytte over i de lokaler, hvor AJ Byggeservice har domicil. Samlet set vil der fremadrettet være beskæftiget omkring 30 medarbejdere ud fra adressen.

Bytømreren ser store muligheder i købet
Bytømreren er allerede at finde på markedet i Horsens. Med udvidelse af en forsikringsafdeling til Horsens i 2017, og som værende en af del af AC Horsens’ netværk, har Bytømreren allerede etableret et godt samarbejde med det lokale erhvervsliv samt flere forsikringsselskaber i området.

Den adm. direktør og ejer af Bytømreren, Simon Jæger, glæder sig over købet af AJ Byggeservice: "Vi ser store muligheder i købet af det veletablerede og veldrevne tømrerfirma, som med over 40 år på markedet har en stor kundeportefølje, der beskæftiger omkring 20 ansatte. Vi ser ligeledes store muligheder i det nye samarbejde med tømrermester Jens Arne Pedersen, som har stået for den daglige kundekontakt og drift af AJ Byggeservice i de sidste 20 år. Jens Arne har et stort netværk og et godt kendskab til markedet i Horsens. Et netværk og en erfaring som vores afdeling i Horsens kan drage stor nytte og udbytte af "- Simon Jæger.

Bytømreren A/S
P.O. Pedersens Vej 14E
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693230
P nummer: 1000537995

Send til en kollega

0.047