23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hörmann går forrest med et godt eksempel

Virksomheden dækker 100% af sit energiforbrug med økostrøm – og har gjort det siden 2017.

Hörmann tilbyder produkter til bæredygtige byggerier - og sammen med et intelligent og certificeret energistyringssystem, den CO2-neutrale forsendelse og genbrug af materialer sparer Hörmann mere end 40.000 ton CO2 om året. 

De små indsatser i hverdagen tæller stort
Alle medarbejdere tager et stort ansvar for den grønne omstilling i virksomheden. Alt pap og metal bliver sorteret og recyklet - og et hvert batteri indsamles og afleveres til genbrugsstationen til genanvendelse. Derudover bliver alle dokumenter arkiveret elektronisk, så papirforbruget reduceres til et absolut minimum.

Alt lys er udskiftet til LED – ude som inde, og små skilte ved alle kontakter minder medarbejderne om at slukke lyset og andre elektroniske genstande efter sig. Toiletterne er udskiftet til vandbesparende kombinationstoiletter, og til mændene er der opsat urinaler uden vand. 

Hörmanns gamle oliefyr er for længst skrottet, og nu opvarmes Hörmanns domicil i Randers af naturgas. På lageret kører alle trucks på el, og Hörmanns servicebiler er strategisk placeret i landet og kører ad nøje planlagte ruter, der giver færrest muligt kørte kilometer på landevejen. 

Skal du bygge bæredygtigt? 
Hos Hörmann tænker vi på fremtiden:
Kontakt Lars Mikkelsen til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig/jer.

Hörmann Danmark A/S
Normansvej 6
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78942215
P nummer: 1002566241

Kontaktperson

Michella Bach Baagø
+45 60666071 mbb@adhost.dk

Send til en kollega

0.065