23948sdkhjf

Færch & Co er storentreprenør på renovering af lejligheder på Henning Smiths Vej, Aalborg Vestby

| Medlemsnyhed | Indrykket af Færch & Co. A/S

Færch & Co er storentreprenør på en omfattende renovering af 210 lejligheder i Aalborg Vestby for Himmerland Boligforening.Færch & Co er storentreprenør på en omfattende renovering af 210 lejligheder i Aalborg Vestby for Himmerland Boligforening.

Storentreprisen omfatter tømrer-snedkerarbejde, malerarbejde samt let nedbrydning.

Det oprindelige byggeri er fra 1949 og består af fire boligblokke på seks etager. I 2013 brændte dele af den ene blok, og efterfølgende blev de berørte dele af ejendommen renoveret. Denne renovering indarbejdes i den nu igangværende renovering.

I forbindelse med renoveringen sammenlægges de oprindelige 210 lejligheder til 195 nyrenoverede og moderne lejemål, størstedelen med nye lifte og elevatorer. Sammenlægningen sker ved, at de gamle opbevaringsrum på øverste etage inddrages til beboelse og tillægges lejlighederne på 4. sal. 

Indvendigt gennemgår byggeriet en gennemgribende renovering, som bl.a. omfatter nye gulve og lydlofter. Endvidere får lejlighederne nye køkkener og større badeværelser.

Den udvendige renovering består af nye vinduer og døre, altaner og terrasser, ligesom der i gårdmiljøet mellem blokkene etableres grønne områder samt cykel- og affaldsskure. 

Endvidere tilbygges en svævende magnetlejlighed til lejlighederne på 4. sal mellem indgangsporte til gårdmiljøet. Fra gårdmiljø til gårdmiljø etableres desuden en gennemgang i bygningens stueetage.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Færch & Co. A/S

Halkjærvej 22
9200 Aalborg SV
Danmark
Færch & Co. A/S

Send til en kollega

0.109