23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Radonspærre gulvunderlag nedbringer radon nemt og effektivt

350.000 boliger i Danmark anslås at have for højt radonniveau. Med Wallmann Radonspærre gulvunderlag er radonsikring nu blevet både billigere og lettere.

For 5 år siden opstod en ide, som er baggrunden for at man i dag kan få Wallmann's Radonspærre. Wallmann fik flere forespørgsler om muligheder for underlag med radonsikring. På daværende tidspunkt var svaret nej, men Salgsdirektør Jan Jørgensen besluttede sig for at undersøge muligheder og løsninger. Flere fabrikker blev kontaktet, og til sidst fandt man en fabrikant, som levede op til de nødvendige krav.

Her 5 år senere er det lidt af en revolutation indenfor sikring mod radon, da produktet, ud over radon, også er med integreret dampspærre og støjdæmpning. - 3-i-1 løsning. Wallmann No Noise® Radonspærre Gulvunderlag er testet ved Statens Byggeforskningsinstitur (SBi), hvor underlaget har gennemgået adskillige test for at dokumentere effekten.

No Noise® Radonspærre (3-i-1) med integreret dampspærre og støjdæmpning beskytter beboelsesejendomme mod indtrængning af radioaktiv RADONgas via svømmende gulvlag, og er særdeles velegnet til renoveringsopgaver i huse som oprindeligt er bygget uden RADONspærre. Men også mange huse bygget efter 2010 hvor radonsikringen er udført utilstrækkelig. Gulvunderlaget overholder alle de høje EPLF-krav for gulve belastet med meget trafik.

No Noise® Radonspærre er nomineret  til Byggeriets Miljøpris 2020 og føres i landets byggemarkeder, tømmerhandlere og gulvforretninger.

Kontakt: Salgsdirektør Jan Jørgensen på tlf. 21 71 23 56 eller jj@wallmann.dk .

 

 

 

Wallmann A/S
Sabroesvej 20B
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19559394
P nummer: 1000951867

Kontaktperson

Jan Jørgensen
Salgsdirektør
+45 87700926 jj@wallmann.dk

Send til en kollega

0.047