23948sdkhjf

Systemair holder dampen oppe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemair A/S

I Systemair er vi klar til at hjælpe som normalt på trods af den særlige situation, som COVID-19 har forårsaget. Om muligt arbejder vores medarbejdere hjemmefra. De er derfor til rådighed inden for vores åbningstider som normalt.

Vores produktion fungerer også, som den plejer. Vi har gennemgået alle arbejdspladser og sikret, at medarbejderne kan arbejde på afstand af hinanden. Samtidig har vi sørget for ekstra håndvasket samt tilpasset pauser og kantine, således at medarbejderne kan holde pause sammen, men på afstand.

Systemairs serviceteknikere kører fortsat på kundebesøg. De er dog meget opmærksomme på at holde passende afstand under besøgene. Vores support kan som altid kontaktes direkte på 8738 7510 inden for de faste åbningstider. Eneste forskel er, at de arbejder fra deres hjemmekontorer.

Fortsat åbent i Hvidovre

Vores salgskontor og lager i Hvidovre har åbent som normalt. Du kan trygt komme ind i butikken. Vi har sørget for håndsprit og for at afmærke butikken, så det er sikkert for dig og vores medarbejdere.

Vi overvåger konstant situationen, og vi tilpasser virksomheden og driften i henhold til sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Vores medarbejdere har udvist en omstillingsparathed i superligaklasse, og vi kan derfor køre virksomheden videre som normalt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemair A/S

Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Danmark
Systemair A/S

Send til en kollega

0.079