23948sdkhjf

Bytømreren sætter kurs mod nye horisonter i Horsens

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bytømreren A/S

Med en veletableret afdeling og ansættelse af en ny serviceleder, har afdelingen i Horsens nu kapaciteten og styrken til udvidelse af forretningsområder. Bytømreren vil derfor nu varetage større erhvervskunder fra Horsens-afdelingen.

Entreprenør- og servicevirksomheden, Bytømreren, blev etableret på markedet i Horsens i 2017. Med ønsket om yderligere at styrke firmaets markedsposition, købte Bytømreren sidste år aktiemajoriteten i tømrer og snedkerfirmaet AJ Byggeservice A/S, som har eksisteret i over 40 år i Horsens.

Bytømrerens afdeling i Horsens består i dag af 30 ansatte, og med ansættelse af en ny serviceleder har afdelingen i Horsens nu kapaciteten og styrken til at varetage både service-, forsikring- og entrepriseopgaver – ligesom afdelingen i Aarhus, hvor Bytømreren har hovedkontor.

Forventninger til fremtiden i Horsens 
Med fokus på etablering af et gensidigt og udbytterigt samarbejde, har Bytømreren store forventninger til fremtiden med serviceleder Christian Frederiksen bag roret i Horsens. Christian Frederiksen har mange års erfaring indenfor byggebranchen. Erfaring, som skal medvirke til at styrke kundeporteføljen og varetagelse af de større erhvervskunder fra afdelingen i Horsens.

”Jeg har fulgt Bytømreren på sidelinjen igennem årene, og virksomhedens seneste indtog i Horsens. Det er en virksomhed, som har gennemgået en imponerende vækst, og jeg er begejstret over, at jeg nu også er en del af teamet. På trods af Bytømrerens store medarbejderstab og voksende firmastørrelse, er det stadig en ydmyg virksomhed, der går meget op i at leve op til deres lokale navn", Christian Frederiksen.  

Bytømreren har mere end 30 års erfaring på det Aarhusianske marked. Virksomheden består i dag af 180 medarbejdere fordelt over tre forretningsområder og på tre lokationer, hhv. Aarhus, Odder og Horsens

Stærkt samarbejde blandt veletablerede virksomheder
AJ Byggeservice blev etableret i 1975 i Horsens. Firmaet har således mange års erfaring indenfor snedker- og tømrerarbejde, hvor de løser mange nybygnings- og tilbygningsopgaver samt service- og vedligeholdelsesopgaver for boligforeninger og erhverv i Horsens-området.   

Kort tid efter Bytømrerens opkøb af aktiemajoriteten i AJ Byggeservice, flyttede Bytømreren deres forsikrings-afdeling ind på Vangevej i Horsens. Her har AJ Byggeservice været beliggende i mange år med kontor samt et stort snedkerværksted. 

Med mange års erfaring indenfor byggebranchen med et stort netværk af samarbejdspartnere og kunder, har de to veletablerede virksomheder nu tilsammen kapaciteten og styrken til at varetage både service-, forsikring- og entrepriseopgaver fra deres fælles adresse på Vangevej i Horsens. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bytømreren A/S

Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark
Bytømreren A/S

Send til en kollega

0.093