23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2 ledige barselsvikariater i Hansgrohes marketingafdeling

Der er sandt babyboom i marketingafdelingen hos Hansgrohe i Hasselager. Derfor søger virksomheden nu 2 medarbejdere med fokus på hhv. grafisk arbejde og kommunikation/web.

I en marketingafdeling på fire personer betyder to barselsperioder en hel del. Især, når de påbegyndes med 14 dages mellemrum. Derfor søger Hansgrohe A/S lige nu to barselsvikarer, begge til vikariater af ca. et års varighed.

Den ene barselsvikar kommer til at sidde med kommunikations- og webopgaver, bl.a. vedligehold af de i alt syv nordiske hjemmesider, udarbejdelse af presseinformationer, oversættelser og meget andet.

Den anden stilling er lige noget for en grafiker, der synes det er spændende at skabe brochurer og flyers, POS-materiale, annoncer mv.

Fælles for begge stillinger er, at man kommer ind i en spændende, international virksomhed med et alsidigt og bredt produktprogram. Hverdagen foregår på kontoret i Hasselager ved Aarhus, hvor man er omgivet af skønne og dygtige kolleger.

Ansøgningsfristen er allerede den 1. marts, da begge vikarer forventes at starte den 15. april 2021. Tøv derfor ikke med at sende en ansøgning eller sende jobopslagene videre i dit netværk, hvis du kender en oplagt kandidat.

Læs mere om jobs og ansøgning på Hansgrohes hjemmeside.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

LH
Laura Henriksen
Nordisk marketingschef
+45 22990176 laura.henriksen@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047