23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny tilbehørsserie i seks overflader fra hansgrohe

Den nye tilbehørsserie AddStoris fra hansgrohe fuldender harmonien på badeværelset med tidløst design og valget mellem seks overfladefarver.

Den nye tilbehørsserie AddStoris fra hansgrohe gør det muligt at udfolde sin egen kreativitet og skabe en harmonisk badindretning med en række produkter i moderne, minimalistisk design. Med deres klare, flade og diskrete formsprog kan tilbehørsdelene kombineres med armaturlinjer i forskellige stilretninger. Lige som de øvrige hansgrohe FinishPlus-produkter fås alle AddStoris tilbehørsdele i seks forskellige overfladefarver: krom, mat sort, mat hvid, poleret guld-optik, børstet bronze og børstet sort krom. Tilbehørsserien har vundet en reddot design award 2021.

Bredt tilbehørsprogram til hele badeværelset
Med AddStoris præsenterer hansgrohe sin hidtil bredeste tilbehørsserie med produkter til områderne ved håndvask, toilet og bruser/badekar. De i alt 24 forskellige dele omfatter blandt andet kroge, håndklædestænger og papirholdere i forskellige udformninger. Som helt nye produkter i hansgrohes tilbehørssortiment finder man en hjørnehylde, dispensere til hygiejneposer og papirservietter samt en pedalspand. Et barber-/kosmetikspejl med eller uden LED-lys er et andet efterspurgt produkt, der nu kan fås i de seks forskellige overflader i AddStoris-design.

AddStoris tilbehørsserien er prissat attraktivt til brug i både projekter og private hjem.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047