23948sdkhjf

Et brusebad fra sort til hvidt og fra bronze til guld

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Nu får man endnu flere valgmuligheder, hvis man ønsker at indrette sit badeværelse med brusere og vandhaner i en af hansgrohes fem standard FinishPlus-overflader: mat sort, mat hvid, børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom.

Et brusebad fra sort til hvidt og fra bronze til guld

Nu får man endnu flere valgmuligheder, hvis man ønsker at indrette sit badeværelse med brusere og vandhaner i en af hansgrohes fem standard FinishPlus-overflader: mat sort, mat hvid, børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom. Brusere fra den innovative Rainfinity-serie og matchende RainSelect indbygningstermostater kan nu også fås i de smukke overflader, der for alvor gør det muligt at sætte sit eget designpræg på badeværelset. Samtidig lancerer hansgrohe komplette indbygningspakker til brusebadet i den populære matsorte overflade.

hansgrohe Rainfinity: Designbruser i forskellige farver

Bruserserien Rainfinity skiller sig allerede som krom-variant ud med sit design. Den grafitgrå stråleskives let afrundede udformning og placeringen af dyserne giver sammen med den bløde PowderRain-stråle fornemmelsen af at blive fuldstændig indhyllet af vandet fra top til tå. Ved at udvide oplevelsen med en FinishPlus-overflade bliver bruseroplevelsen blot endnu mere særlig – og bruseren kommer til at brillere på badeværelset, selv når den ikke er i brug.

Kombiner Rainfinity hoved- og håndbruserne med en indbygget RainSelect-termostat i samme FinishPlus-overflade og få større bevægelsesfrihed og betjeningsglæde under bruseren. Her styres vandet ved hjælp af intuitive Select-knapper, som blot kræver et enkelt tryk for at åbne eller lukke for vandet. På de store drejegreb reguleres vandmængde og -temperatur.

Nye indbygningssæt til et komplet bruseområde i mat sort

Når man ønsker en indbygningsløsning i sit brusebad, kan det være svært at gennemskue, hvilke produkter der passer sammen i både funktion og design. hansgrohe har gjort det let ved at sammensætte nogle nye indbygningspakker, der indeholder alle dele til en komplet bruseløsning i nybyggeri eller ved den gennemgribende renovering. Og det endda i et mat sort helhedslook lige fra hovedbruser og håndbruser via bruserslange og bruserholder til den indbyggede termostat. Bag væggen monteres den velkendte iBox universal indbygningsdel.

De nye bruseprodukter i specialoverflader udvider det eksisterende FinishPlus-sortiment, der også indeholder vandhaner, kararmaturer og afløbsprodukter i forskellige designsprog i overfladerne mat sort, mat hvid, børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom. Du kan finde alle FinishPlus-produkter til badeværelset på www.hansgrohe.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

Et brusebad fra sort til hvidt og fra bronze til guldEt brusebad fra sort til hvidt og fra bronze til guldEt brusebad fra sort til hvidt og fra bronze til guldEndnu flere produkter til badet i hansgrohes FinishPlus-specialoverflader

Send til en kollega

0.11