23948sdkhjf
Del siden
Annonce

261 boliger udstyres med ventilation fra Systemair

I forbindelse med renoveringen af boligbyggeriet Kristianslund i Roskilde har Systemair leveret Topvex aggregater til det nye ventilationssystem. Projektet omfatter også brandsikring af ventilationssystemet og nye emhætter i alle boligerne.

I Roskilde er man i øjeblikket i gang med at renovere boligbyggeriet Kristianslund, der består af i alt 261 boliger fordelt på syv forskellige boligtyper. Renoveringen omfatter blandt andet, at samtlige badeværelser totalrenoveres, mens boligerne udstyres med balanceret mekanisk ventilation. Det er Villingshøj & Messerschmidt, der står for ventilationsentreprisen på projektet. 

Det nye ventilationssystem kommer blandt andet til at bestå af 12 stk. Topvex aggregater af modellen TXC03 samt røgventilatorer, røgspjæld og røgevakueringsspjæld leveret af Systemair, der også står for automatikken til ventilationssystemet. Desuden installeres der også emhætter fra Systemair i alle 261 boliger.

”Vi har været glade for samarbejdet med Systemair på dette projekt, og vi sætter stor pris på deres evne til at tilpasse ventilationssystemet til netop vores ønsker og behov”, fortæller Kenneth Berg fra Villingshøj & Messerschmidt.

Renoveringsprojektet ved Kristianslund giver et godt billede af stemningen i markedet, hvor Systemair generelt mærker, at der er kommet stort fokus på det gode indeklima. Derfor bliver der også løbende ansat flere folk, så man kan følge med efterspørgslen.

Læs mere om Systemairs Topvex aggregater.

Frem til 31. juli 2021 kører Systemair introduktionskampagne på den nye generation af Topvex. Kontakt salgsteamet på tlf. + 45 87 38 75 00 og mail@systemair.dk for yderligere info.

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047