23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jens Møller Gudhjem overtager Bjarne Nielsens Byggeforretnin

Med denne firmaovertagelse ser en ny stærk konstellation dagens lys, idet entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem får tilført en længe ønsket tømrerafdeling.    

Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem overtager familievirksomheden Bjarne Nielsens Byggeforretning pr. 31. marts 2022, og dermed får Jens Møller Gudhjem tilført en tømrerafdeling, som opfylder markedets behov, hvor tømrerfaget fylder mere og mere i hovedentrepriserne.

Hverdagen hos tømrerafdelingen fortsætter som uændret i Aakirkeby, og alle Bjarne Nielsens 35 dygtige medarbejdere vil fortsat have et job i virksomheden. Den tidligere medejer Bjørn Nielsen, vil fortsat være daglig leder af tømrerafdelingen.   

”Lige nu har vi rigtig mange store projekter i gang på Bornholm, og får stor gavn af en intern tømrerafdeling, og derfor er timingen af denne overtagelse rigtig god for os”, fortæller Morten F. Q. Iversen, adm. direktør for Jens Møller Gudhjem. ”Bjarne Nielsens Byggeforretning har altid været kendt for at levere det gode håndværk og stor kundetilfredshed. Vi har i forvejen haft et tæt samarbejde, så jeg er helt tryg ved overtagelsen”.

Bjørn Nielsen, medejer af Bjarne Nielsens Byggeforretning fortsætter. ”Konkurrencen er blevet intensiveret i vores branche, og derfor glæder jeg mig over, at Bjarne Nielsens Byggeforretning kan blive en del af noget større. Med den nye konstellation ser jeg frem til at få mere tid til selve håndværket, kvaliteten og mine medarbejdere, som er det, jeg brænder for. Det er det helt rigtige, og det vil styrke os i fremtiden, men det er samtidig også vemodigt at sige farvel til vores familieforetagende, som har eksisteret i mere end 40 år, afslutter Bjørn Nielsen.

Jens Møller Gudhjem A/S
Stationsvej 7
3760 Gudhjem
Bornholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15000945
P nummer: 1000842897

Kontaktperson

MI
Morten Iversen
Adm. direktør
+45 20454388 moi@jmg-as.dk

Send til en kollega

0.047