23948sdkhjf

Hörmann Danmark tager 1. spadestik til nyt hovedsæde og lage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hörmann Danmark A/S

En positiv udvikling hos portvirksomheden Hörmann Danmark A/S har givet vokseværk og der var derfor inviteret til 1. spadestik på den nye byggegrund i Sdr. Borup, syd for Randers. Viceborgmester Claus Berggren hjalp til med 1. spadestik.

Med afsæt i en positiv udvikling for Hörmann Danmark har virksomheden fået behov for flere kvadratmeter til både administration, showroom og lager. Placeringen for det nye hovedsæde er faldet på Sdr. Borup, syd for Randers, som har kunnet leve op til de mange nødvendige kriterier.

Foruden et større og moderne lager byder de nye faciliteter også på en ny kontorafdeling og et fuldt opdateret showroom, hvor de mange produkter både kan demonstreres og benyttes til undervisning og oplæring af nye medarbejdere. 

Fremtiden er sikret 
På grunden i Sdr. Borup har Hörmann Danmark A/S også sikret sin fremtidige vækst. Med i kontrakten er der allerede indgået en aftale om mulighed for yderligere udvidelse af faciliteterne når behovet opstår.

”Vi starter med at bygge en Fase 1 med cirka 4.000 kvadratmeter lager, som i en Fase 2 kan udvides til yderligere til 6.000 kvadratmeter, ” fortæller administrerende direktør for Hörmann Danmark A/S, om projektet.

En vigtig placering
Det nye hovedsæde opføres på en placering, som både styrker den fortsatte vækst og samtidigt tilgodeser de mange ansatte i Hörmann Danmark A/S ved at fastholde placeringen i Randers.

”Jeg har anbefalet vores bestyrelse, at vi byggede i Randers-området, da vi har mange dygtige medarbejdere bosiddende lokalt. I Sdr. Borup har vi fundet det rigtige antal kvadratmeter til den rigtige pris og med en beliggenhed tæt på motorvejen. Vi er en salgs- og logistikvirksomhed, og vi har derfor stor fokus på tilgængeligheden, ” fortæller Jan Rahbek, administrerende direktør for Hörmann Danmark A/S.

Foruden Hörmann, har andre virksomheder som Sekura Cabins A/S, Toppac A/S og Randers Jernstøberi A/S bl.a. også valgt Sdr. Borup som deres nye base.

De skal stå for byggeriet
Arkitekterne FRIIS & MOLTKE A/S har slået stregerne og har blandt andet ladet sig inspirere af virksomhedens signaturfarver i blå og orange. Opførelsen vil blive varetaget af lokale kræfter i form af PN Tømrer & Byggefirma med NIRAS som rådgivende ingeniørfirma. 

”Vi glæder os over at det er lykkedes at erhverve en grund og ved hjælp af lokale kræfter kunne opføre vores nye domicil her i det østjyske” siger, Jan Rahbek.

Byggeriet går straks i gang og forventes færdig til sommer 2023. 

For yderligere information:

Jan Rahbek, Administrerende direktør hos Hörmann Danmark
Telefon: 40 64 72 23 – e-mail: j.rahbek.ran@hoermann.dk

eller Nikolaj Klena, pressekoordinator for Hörmann Danmark
Telefon: 30 70 70 53 – e-mail: nk@adhost.dk

Om Hörmann:
Hörmann-gruppen er Europas førende udbyder af døre, porte og låger. Siden grundlæggelsen i 1935 har virksomheden produceret mere end 20 millioner porte, som finder anvendelse i hele verden. På 38 specialiserede fabrikker i Europa, Nordamerika og Asien fremstiller mere end 6.000 medarbejdere porte, låger, døre, karme og automatikker i høj kvalitet til brug i private boliger og industriejendomme. Den verdensomspændende Hörmann-gruppes hovedsæde ligger i den lille tyske by Steinhagen. Den familieførte virksomhed opnåede sidste år en omsætning på over 1 milliard euro. Mere end 100 egne salgsafdelinger i over 40 lande og flere hundrede forhandlere i omkring 50 andre lande sørger for, at kunderne altid har Hörmann lige i nærheden.


På billederne ses  illustrationer af det nye hovedsæde samt begivenheden omkring det 1. spadestik til de nye faciliteter. Til at hjælpe var Viceborgmester Claus Berggren (mf), Byggeleder hos PN Tømrer & Byggefirma A/S, Kenneth Lybech (tv), Erhvervs- & Bosætningschef Alex Weinreich (mf) samt en stolt direktør for Hörmann Danmark A/S, Jan Rahbek (th). Foto: Hörmann Danmark A/S. Visualisering: FRIIS & MOLTKE A/S


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hörmann Danmark A/S

Normansvej 6
8920 Randers NV
Danmark
Hörmann Danmark A/S

Billeder & videoer

Hörmann Danmark tager 1. spadestik til nyt hovedsædeHörmann Danmark ny administrationHörmann Danmark nye faciliteter

Send til en kollega

0.11