23948sdkhjf
Del siden
Annonce

XtraStoris: Vægnicher til indbygget hyldeplads

hansgrohe XtraStoris er en serie af vægnicher til indbygget hyldeplads. De fås i forskellige størrelser, design og farver og kan vælges med rammer i samme specialoverflader som en lang række øvrige hansgrohe-produkter.

Størrelse, farve og design: Altid en passende XtraStoris løsning
Ved at integrere opbevaringspladsen i væggen får man både større bevægelsesfrihed under bruseren og mere diskret opbevaring af sæbe- og shampooflasker. Og der er en designvariant for enhver smag:

  • XtraStoris Individual: Indvendigt i vægnichen kan man vælge mellem overfladerne mat sort, mat hvid og børstet rustfrit stål, mens designrammen rundt om nichen kan udføres i børstet rustfrit stål eller en af de fem hansgrohe FinishPlus-overflader: mat sort, mat hvid, børstet sort krom, poleret guld-optik eller børstet bronze. Således matcher vægnichen fuldstændig armaturer, brusere, tilbehør og RainDrain afløbsrender i de populære farver.
  • XtraStoris Minimalistic: Mat sorte, mat hvide eller i børstet rustfrit stål – disse helt enkle vægnicher udfærdiges uden ramme, så den valgte vægflise kan lægges helt ind til nichen for et ekstra minimalistisk udtryk. Eller monter nicherne, så de rager lidt ud fra væggen og skaber en særligt æstetisk løsning.
  • XtraStoris Original: Niche og ramme er udfærdiget i samme farve: mat sort, mat hvid eller betongrå. Det skaber et enkelt udtryk, der glider elegant ind i resten af badeværelsesdesignet.
  • XtraStoris Rock: Skal opbevaringen være ekstra skjult? Denne vægniche med flisebar låge gør det muligt at gemme badetilbehøret helt væk og montere en flise i lågen, så den tilmed går i ét med væggen. Tryk blot på den for at åbne skabet.

hansgrohe XtraStoris fås i forskellige størrelser, der kan kombineres som man ønsker, eller monteres enkeltvis. De rengøringsvenlige XtraStoris elementer bygges ind i væggen i en sikker, vandtæt installation takket være den medfølgende tætningsdug, uanset hvilken variant man vælger.

Til hele produktsortimentet og vejledende priser på pro.hansgrohe.dk.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

MLK
Merete Lykke Karim
Kommunikations- og webkoordinator
merete.karim@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.063