23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alt det du skal bruge til byggeopgaven!

Vi inviterer til ekspertdage i Carl Ras, hvor vi skal fejre faglighed med det bedste inden for håndværktøj, udstyr, rådgivning og sparring!

I Carl Ras elsker vi værktøj! Og det gør vi, fordi vi er håndværkere, fagnørder og specialister, der elsker at nørde med faget. Vi kan vores fag til fingerspidserne og vi mener, at en god start er et svendestykke i sig selv. Denne faglighed ønsker vi at fejre med dig, og vi inviterer derfor til Ekspertdage igen i år!

Til Ekspertdage tilbyder vi det bedste inden for håndværktøj og udstyr og vi står som altid klar med rådgivning og sparring i vores 19 engroscentre!

Vi vil også fejre fagligheden online og vi har derfor samlet en del af Danmarks stærkste sortiment inden for alt til byggeopgaven i denne nye Ekspertdage avis, som du kan finde her.

I Avisen finder du præcis det værktøj, du har interesse i inden for gipsopgaver, gulvlægning, vindues-/dørmontering, terrasseprojekter og tagopgaver. Men vent ikke for længe, for tilbuddene gælder kun til og med den 12. marts!

Vi glæder os til at fejre fagligheden med dig til Ekspertdage!

Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70587114
P nummer: 1003175074

Kontaktperson

EGF
Emilie Greve Falbe-Hansen
Kommunikationsansvarlig
EGFH@carl-ras.dk

Send til en kollega

0.063