23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny frekvensomformer fra Parker

Parker løfter sløret for den ny AC30V, der viser retningen for fremtidigt design for variable AC-speed drives.

AC30V er den første af en helt ny generation af drevprodukter fra Parker. Frekvensomformeren er specialudviklet til at imødekomme de strenge energikrav til industripumper, ventilatorer og andre krævende applikationer.

AC30V fås til at begynde med i tre rammestørrelser med muligheder for dobbelt-montering som standard af enten IP20-bagplade eller DIN skinne og dækker et effekt-område på 0,75 kW til 18,5 kW. Kapslingskasse IP-55- og køleplademonterings-versioner samt størrelser op til 110 kW vil blive introduceret gradvist.

Det modulære design har gjort det muligt for Parker at udvikle en AC30-serie, der omfatter brugertilpassede varianter til komplekse processer og specialapplikationer. Denne modularitet reducerer endvidere lagerkrav og tilknyttede omkostninger for både forhandleren og slutbrugeren.

Med den integrerede konfigurationsguide er det nu muligt for brugere at konfigurere drevet i løbet af få minutter, uden man behøver at være ekspert. Guiden fører brugeren gennem opsætningsproceduren i nogle få enkle trin og håndterer automatisk de fleste drevparametre. Når det er konfigureret, sikrer en automatisk indstillingsfunktion, at drevet er optimeret til motoren, og at drevparametrene kan lagres på et standard-SD-kort som sikkerhedskopi eller anvendes til opsætning af andre drev.

AC30V er blevet udviklet med tanke for enkelthed uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Integrerede makroer til en række applikationer og PLC-funktioner giver flere brugere mulighed for at opnå avanceret styring, som tidligere ville have krævet en separat PLC. Der kan opnås mere fleksibilitet ved at tilføje en af de mange valgfrie I/O-kort, som er tilgængelige.

Brugere med minimale krav til styring og diagnostik kan hente den gratis ”Drive Quicktool”-softwarepakke, som giver dem mulighed for at konfigurere, overvåge og styre drevet enkelt og ubesværet fra en bærbar computer. Igen har denne enkelthed ingen negativ indvirkning på funktionaliteten, da softwaren giver brugere mulighed for at tilslutte direkte til drevet eller via et LAN-netværk. Automatisk registrering af drevenes IP-adresse via softwaren gør det nemt for brugeren korrekt at identificere AC30-drevene fra andet udstyr på netværket.

AC30V er udviklet til brug i selv de mest krævende miljøer. Med et udvidet driftstemperaturområde på 0° C til 50° C, konform belægning til 3C3 som standard, integreret EMC-filter til C2 1. miljø og integreret jævnstrømsdrosselspole for at reducere harmoniske strømme kan du ikke blot være sikker på, at AC30V fungerer til enhver anvendelse. Du kan også være sikker på, at den ikke har en negativ indvirkning på andre elektriske systemer i det umiddelbare område i henhold til EN61800-3.

Med Ethernet-kommunikation som standard og integreret brugerkonfigurerbare websider er AC30V skræddersyet til de fleste nye og eksisterende systemer. AC30V kan dog også ubesværet integreres i andre industrinetværk med tilføjelsen af valgfrie kommunikationskort, som understøtter forskelligt populært fieldbus-kommunikation, som f.eks. Profinet, Profibus, Ethernet IP, Bacnet, EtherCAT, DeviceNet, CANopen og Modbus TCP/IP.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.062