23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Peikko Søjlesko til betonelementer modtager ETA & CE-mærkning

Som den oprindelige opfinder af Søjlesko til indspænding af betonsøjler har Peikko bragt løsningen til et endnu højere teknisk niveau.

Som den oprindelige opfinder af Søjlesko til indspænding af betonsøjler har Peikko bragt løsningen til et endnu højere niveau.
Gennem omfattende fuldskalaforsøg har man testet Peikko Søjlesko og Ankerboltes robusthed i såvel anvendelsestilstand som under brand, og opnået endnu bedre bæreevner end tidligere. Med andre ord har Peikkos udviklingsingeniører bevist at man ikke svækker søjlens stivhed når den samles med Peikko Søjlesko.
Med den omfattende forsøgsrække har Peikko modtaget en ETA der dækker den samlede løsning og vi er dermed nu i stand til at CE-mærke vores HPKM Søjlesko.

De opnåede bæreevner er fuldt integreret i vores gratis beregningsprogram Peikko Designer, så ingeniøren nemt og sikkert finder frem til den rigtige løsning. Hent programmet på vores hjemmeside.

Peikko Danmark har gennem årene leveret søjlesko til mange projekter rundt om i landet, of sikretbyggeriets robusthed samt en sikker og effektiv montage uden brug af afstivning.
Netop nu er man i gang med at opføre Copenhagen Towers i Ørestaden hvor de vinklede facadesøjler bliver fastholdtt af Peikko HPKM søjlesko.

Peikko Danmark ApS
Magnoliavej 4
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29529132
P nummer: 1012250610

Kontaktperson

HH
Henrik Harder
Salgschef, Indstøbningsdele
henrik.harder@peikko.com

Send til en kollega

0.063