23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En Onsite Container maksimerer produktiviteten hos fjerntliggende arbejdspladser

Parker Hannifin, verdens førende udbyder inden for ”motion & control” teknologier tilbyder et ParkerStore Onsite Container koncept.

For især fjerntliggende arbejdspladser - såsom byggeri, skovbrug, store produktionsanlæg, offshore/havne, lufthavne m.m. - er driftsstop dyre og unødvendige. For at reducere driftsstop er det derfor afgørende at anvende forebyggende vedligeholdelse samt reparere det hydrauliske udstyr, når behovet opstår. Løsningen på dette er at have alle nødvendige komponenter i en separat container placeret på arbejdspladsen.

Parker Hannifins ParkerStore forhandlere leverer Onsite Containere direkte til arbejdspladser. En container fungerer som en hydraulisk workshop og indeholder alt det udstyr, teknologi og inventar, der er nødvendig for produktion af slanger og rørsamlinger, filterkomponenter og meget mere.

ParkerStore™ Onsite Container program er specielt designet til at supportere kunder, som har begrænset adgang til kritiske reservedele på grund af arbejdspladsens fysiske (f.eks. fjerntliggende arbejdsplads) eller logistiske (f.eks. en travl lufthavn) begrænsninger. Når f.eks. en ny slange eller rørsamling skal fremstilles med det samme for at holde vigtigt udstyr kørende, kan en ParkerStore Onsite Container hjælpe med at holde arbejdspladsen produktiv og rentabel.

Sammen med en Onsite Container følger også supporten fra det globale ParkerStore™ netværk – lige fra levering og installationssupport til undervisning i udstyr og vedligeholdelse. Når containeren ankommer til arbejdsstedet, vil kunden modtage hands-on træning af alt udstyr for at sikre sikkerheden på arbejdspladsen og for medarbejdere. Sikkerhed omkring hydraulik tages meget alvorligt, hvorfor en omfattende ”Safety Works” træning tilbydes.

En ParkerStore™ Onsite Container reducerer den tid, det tager at få fat i kritiske reservedele – herunder at få produceret nye slanger. Resultatet er en betydelig reducering af driftsstop og uudnyttet arbejdskraft, og som følge heraf en længerevarende og mere effektiv drift.

En container giver mere overskud til andre opgaver, da de værktøjer og reservedele, der er behov for, er let tilgængelige. Der er mulighed for at lave egne reparationer 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. En ParkerStore forhandler støtter og uddanner kunden. Og et lager med Parker komponenter tilpasses specifikt den enkelte arbejdsplads.

En ParkerStore forhandler hjælper med alt det nødvendige for at opretholde driften på arbejdspladsen, herunder:
• En skræddersyet plan for lagerbeholdning – herunder en løbende forsyning af komponenter
• Sikkerhedstræning og uddannelse for at følge ordentlig fluid power praksis
• Slanger, fittings og hydraulisk monteringsudstyr
• Adgang til Parker Tracking System (PTS)

For flere informationer: www.parkerstore.dk

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.047