23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvid trumfer de andre farver…

Engang var et køleskab selvfølgelig hvidt. Ligesom en vaskemaskine. Senere kom der andre muligheder, forside i stål og forskellige farver.

Engang var en brændeovn sort.

- Det er nu nogle år siden, at vi begyndte at markedsføre vores brændeovne i forskellige toner. I dag gælder det de fleste af vores ovne - og vi har jo nøje udvalgt en række farver, som vi forventede, at kunderne allesammen ville ønske sig i deres hjem, siger Ann Charlotte Wellejus, marketingsansvarlig hos RAIS i Nordjylland.

Nu viser det sig, at de hvide brændeovne er tydeligt mest populære.

- Der er slet ingen tvivl - det siger vores salgstal: at de hvide ovne klart tager føringen som den mest populære farve. En helt tydelig trend.

Måske er det et udtryk for, at den rene og enkle nordiske stil fortsætter med at appellere til mange. Når den slags sker over lang tid - og på trods af forskellig mode i indretningen med kulører og alskens materialer og udtryk, ja så taler vi om en klassisk stil. Noget der holder. For tiden må hjemmet altså fortsat gerne se lyst og enkelt ud, så at sige. Desuden repræsenterer nogle af de nye indretningstendenser en sådan lidt delikat stil.

- Her passer den hvide ovn ind. Den er jo i øvrigt vældig nem at indrette med, for der er næsten altid noget andet hvidt, der matcher. Vi forventer at sende mange helt hvide brændeovne ud fra fabrikken i de kommende år, siger Ann Charlotte Wellejus.

RAIS markedsfører tretten forskellige modeller af brændeovne, som kan vælges i hvid. Dertil kommer, som nævnt, en række andre farver fra mocca til sølv. En enkelt ovn fås i en rustenrød naturligt patineret overflade.

RAIS a/s
Industrivej 20, Vangen
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25195612
P nummer: 1001580195

Kontaktperson

ACW
Ann Charlotte Wellejus
Marketingchef
+45 96211106 acw@rais.dk

Send til en kollega

0.031