23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cleverhouse installation - sommerhus i Blokhus

Med udsigt til både besparelser og øget komfort var Jakob Bak Drews ikke i tvivl om at det skulle være Cleverhouse.

Jakob Bak Drews har fået installeret Cleverhouse i sit sommerhus i Blokhus, og i installationen har han varmestyring, aflæsning af el og vand, dørlås og alarm.

Han hørte om Cleverhouse produktet gennem en kammerat, som varmt anbefalede det – Og da Jakob havde undersøgt markedet, valgte han Cleverhouse – fordi han syntes det er meget brugervenligt, det er til at betale og så er han en stor fan af navnet – som han syntes passer perfekt til produktet.

Med udsigt til både besparelser og øget komfort var Jakob ikke i tvivl om at det skulle være Cleverhouse. Komforten i produktet er vigtigt for Jakob, det gør det meget nemt at administrere udlejning af sommerhuset – og selvfølgelig - hvem vil ikke også gerne spare penge!

Sommerhuset er ikke født med installationen, men har fået det eftermonteret af ”Byens Elteknik”. Jakob fortæller at det gik super nemt med at få Cleverhouse installeret - det hele er trådløst, så det gik helt uden problemer og Jakob er så tilfreds med forløbet.

I opstartsfasen fik Jakob den information han havde behov for. Han fortæller at han selv havde læst en del om Cleverhouse og om hvordan det virker, så det var begrænset hvad information han havde brug for at få fra installatøren.

Jakob syntes at Cleverhouse app’en fungerer rigtig godt – den er overskuelig og med få tryk kan man indstille og overvåge hver enkelt del af installationen.

Jakob bruger Cleverhouse app’en meget i forbindelse med udlejning af sommerhuset. Bla til aflæsning af vand og elforbrug og koden til dørlåsen skiftes hver lørdag i forbindelse med skift af lejere. Og hvis huset ikke er lejet ud i en periode kan han sænke rumtemperaturen i den periode huset står tomt. Derud over bruger han systemet til generel overvågning af energiforbruget.

Mht. Cleverhouse produkternes design så er det okay ”ikke vildt flot men heller ikke grimt” udtaler Jakob.

Cleverhouse lever fuldt ud op til Jakob Bak Drews’s forventninger og han siger at han til hver en tid vil anbefale det til andre, fordi det er så brugervenligt og til at komme til for penge. Alt fungerer perfekt, så Jakob har planer om at få Cleverhouse installeret i sin private bolig i nær fremtid, så han kan nyde godt af komforten og selvfølgelig også besparelserne i hverdagen.

Softcontrol A/S
Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34087245

Send til en kollega

0.055