23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedre energieffektivitet og indeklima med vores nye styring

Den nye intelligente persiennestyring giver din bygning et komfortabelt indeklima som både kan styres automatisk eller manuelt ift. vejr og døgnrytme. Derudover kan du opnå mere tryghed ved at vise din tilstedeværelse under ferie.

Som en ny del af vores produktsortiment i CleverHouse har vi tilføjet persiennestyring, til styring af vandrette og lodrette gardiner, persienner og lameller. Ved at tilføje denne feature opnår du et komfortabelt indeklima, tryghed og komfort. 

Bliv klogere på CleverHouse her

Komfortabelt indeklima

Vores persiennestyring kan kommunikere med både lyssensorer og varmestyringen i bygningen. Derved bliver dagligstuen, soveværelset, klasseværelset eller mødelokalet ikke overbelyst og møbler og planter får ikke solskader. Samtidigt kan persiennerne være lukket ned f.eks. i soveværelset mellem klokken 12-15 hvor solen går højest for at hjælpe til med at reducere strålevarme fra solen. Sammen med varmestyringen vil soveværelsets temperatur altid være behagelig til om aftenen. 

Persiennestyringen vil altså være med til at forbedre energieffektiviteten både vinter og sommer, da solen er med til at opvarme rum om vinteren, men holde solen og varmen ude om sommeren.  

Altid i nærheden

Styringen kan både ske fysisk i rummet med et touchtryk, men også gennem CleverHouse app eller vores Windows-program. Du kan derfor også styre persiennerne selvom du ikke er i bygningen, f.eks. kan du vise din tilstedeværelse selvom du ikke er hjemme under ferie, for at skabe tryghed og undgå indbrud.

Automatisk styring

Ved ferie kan du også benytte ugeprogrammer eller éngangsbegivenheder hvor hele bygningen styres automatisk hvor du kan bare slappe af og nyde ferien.  

Har bygningen eller hjemmet en fast døgnrytme vil et ugeprogram være oplagt at anvende. En kontorbygning har typisk åben mellem klokken 8-16, hvor solen oftest også er fremme, men i sommeren vil solen dog stadigvæk varme bygningen op i aftentimerne. Derfor kan den teknisk ansvarlige indstille persiennestyringen til at lukke for solen fra aften til morgen for at reducere varmen og forbedre energieffektiviteten. Mange kontorbygninger er også udstyret med store vinduespartier, som med fordel kan afskærmes når solen står højest om sommeren for at undgå overophedet indeklima. Dette kan derfor også tages i betrækning i ugeprogrammet.  

Éngangsbegivenheden kan benyttes ved f.eks. mødelokalet, hvor gardinerne kan være lukket til hvis der ikke er tilstedeværelse og åbne op ved booking af rummet. 

1, 2, 3, 4 muligheder i ét touchtryk

Vores touchtryk SC.SS.01 åbner op for fire muligheder i en kontakt. Under indstilling af persiennestyring har brugeren mulighed for at indstille to forskellige positioner, det kan være 50% eller 25% trukket for. De to indstillinger kan kobles sammen med to af de fire touchtryk, hvor de to sidste kan være op og ned. Op- og nedtid er defineret ud fra hvor lang tid det tager for gardinet at køre op og ned, som er med til at bestemme positionerne. 

Download produktblad om SC.SS.01 her

Find SC.SS.01 på vores webshop her

Download CleverHouse via Apple Store eller Google Play.

Softcontrol A/S
Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34087245

Kontaktperson

KJ

Send til en kollega

0.063